Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat zijn de functies van een netwerkbrug ?
Een netwerk brug , ook wel bekend als een Ethernet bridge , verbindt twee segmenten van een netwerk samen . De segmenten zijn geen zelfstandige entiteiten , maar zijn eigendom van en beheerd door dezelfde organisatie . Het doel van de brug is een netwerk te verdelen in hanteerbare delen . Botsing

Een netwerk verbindt een aantal computers met een kabel . De doorgegeven gegevens via kabel een elektronische puls die de lengte van de draad reist . Meerdere berichten pulseren op de kabel zouden fuseren en interfereren met elkaar. Slechts een apparaat gaan tegelijkertijd . Als een netwerk verbindt een groot aantal computers , zou hebben elk een lange tijd wachten om een ​​bocht toepassen gegevens aan de lijn te krijgen. De belangrijkste reden voor segmenteren netwerken is het aantal apparaten op dezelfde draad verlagen en de wachttijd voor transmissie verminderen . Een netwerk brug verbindt deze segmenten .
Installatie

Bruggen
werken met MAC-adressen . Op ingesteld om een ​​netwerk , de brug leert de MAC -adressen van de apparaten in het segment waaraan het verbindt . Het houdt vervolgens een tabel van deze locaties . Het MAC-adres is het fysieke adres van een computer en is hard-coded op de computer netwerkadapter .
Operatie

Zodra de brug heeft samengesteld haar filtering table het werkt door te luisteren naar de datapakketten reizen op elk segment . Als een datapakket waarbij de bron-en bestemmingsadressen op hetzelfde segment ontvangt, genegeerd . Dit heet '' filtering . "Als de bron en de bestemming van het pakket zijn op verschillende segmenten , het passeert het pakket door naar het segment met de doelcomputer .
Respons

Netwerkbeheerders plaatsen vaak twee bruggen tussen de segmenten te waken tegen hardwarestoring. Dit veroorzaakt een probleem tijdens de leerfase als elk netwerk brug erkent de andere als een weg naar een adres . de twee uiteindelijk het passeren van de data heen en weer . dit heet een overbrugging loop . het Spanning Tree Protocol lost dit probleem op door het markeren van een als de belangrijkste brug en de andere als reserve .
Wireless Bridges

de brug kunnen ook met elkaar te verbinden draadloze en bekabelde netwerken . een draadloze ethernet bridge is een apparaat voor het inschakelen van niet- draadloze apparatuur om verbinding te maken met Wi - Fi-netwerken . In feite is dit een externe draadloze netwerkadapter . is echter de markt gebracht onder de term " bridge . "

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De aard van de Ping -opdrachte…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe een Netgear Netwerk uitbre…
·Hoe kan ik toestaan ​​mijn com…
·Hoe maak je een NTP-server Gro…
·Wat Is Slip Protocol ? 
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe de LLTD protocol op Window…
·Stappen voor het testen van ee…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Welke nummers kan je niet gebruiken wann…
·Hoe Network Quickbooks Pro 
·Hoe het verhogen van de Frame Maat Van 1…
·Hoe maak je opnieuw installeren SBS Shar…
·Hoe het opzetten van een Ad - Hoc netwer…
·Internet Server Definition 
·Database Security Procedures 
·Hoe Web Speed ​​Test 
·SBC ATT 2Wire DSL Modem Gids 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com