Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
SBC ATT 2Wire DSL Modem Gids
Het 2Wire bedrijf heeft een breed scala van DSL-modems voor telefoon en internet service providers geproduceerd . In de loop der jaren , hebben SBC en andere AT & T- bedrijven aangeboden DSL- abonnees verschillende 2Wire modellen , afhankelijk van de service-eisen . Op het moment van publicatie , SBC biedt een keuze van de 2Wire DSL Gateway Model 2701HG met een ingebouwde draadloze router voor meerdere computers of een Motorola DSL- modem Model 2210 voor een enkele computer . 2wire Modem Overzicht

The Gateway Model 2701HG biedt vier 10/100 Ethernet -poorten die verbinding maken met computers met behulp van Cat5 kabel met RJ45-connectoren , samen met een draadloze functie om verbinding te maken met extra computers . Het voorpaneel heeft indicatoren om de status van het ingangsvermogen en de andere verbindingen tonen met lampjes die rood , groen of knippert aan en uit laten zien . Het omvat een firewall om het systeem te beschermen tegen hackers en een netwerkfunctie , zodat alle computers in het huishouden om informatie te delen . Een USB-poort kan een extra computer of een aansluiting op een randapparaat zoals een printer .
Thuisnetwerk

Wanneer twee of meer computers aansluiten op het Model 2701G , ze kunnen informatie tussen elkaar delen of informatie verzenden naar een gemeenschappelijke apparaat aangesloten op de USB-poort . De software die bij de modem kunnen uitgebreide monitoring en controle van het netwerk waarin een familie beheerder van het systeem kan beheren of toestaan ​​elke gebruiker om individuele beslissingen te nemen . Gebruikers binnen het familienetwerk kan bestanden delen een programma of bewaar informatie prive in afzonderlijke bestanden , afhankelijk van de systeeminstellingen . Het programma identificeert elk apparaat op het systeem met een pictogram .
Installatie

Als uw SBC lijn omvat een telefoon , moet u een filter installeren om het scheiden analoge telefoon signaal van de digitale gegevens computer . Steek de pigtail op het filter in een telefoonaansluiting en gebruik RJ11 snoeren om de modem en een telefoonlijn aansluiten op de daarvoor bestemde aansluitingen op het filter . Zonder een telefoon op de lijn , heb je niet het filter nodig . Steek de stekker van de AC- adapter aan op de DC - IN-aansluiting op de modem en de stekker van de adapter zelf in een stopcontact . U hebt een computer verbinding met de eerste installatie te starten .
Initial Setup

Toen eerst aangezet , licht de indicator op het voorpaneel toont het setup -status van het model 2701G . Een stevige groen licht voor Power , breedband Link , Ethernet , USB en draadloze duiden werken verbindingen , en het is klaar om het internet te surfen . Geen licht knipperend groen betekent dat het opzetten . Een knipperend oranje lampje betekent dat de modem wordt ontvangen van een online upgrade en een rood licht betekent dat het is mislukt . Maak alle setup -en controlefuncties via het internet . Aansluiten op http://gateway.2wire.net en volg de instructies op het scherm om uw netwerk aan te passen . Zie ook de handleiding van uw gebruikers .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je verbinding een spl…
·Hoe een SBC 2Wire HomePortal 1…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe maak je een Thomson Digita…
·Hoe maak je een modem installe…
·Hoe het opzetten van een Modem…
·De rol van de modem in Compute…
·Wat is een Modem Speed ​​? 
  Related Articles
Hoe maak je een 2Wire router configurere…
Hoe maak je een 2Wire Gateway Problemen 
Hoe kan ik een Linksys router configurer…
Hoe je de instellingen wijzigen op een 2…
Hoe het opzetten van een AT & T 2Wire Ro…
Hoe kan ik Internet Get Met behulp van e…
Hoe maak je een 2Wire Residential Gatewa…
Hoe kan ik het wachtwoord wijzigen om ee…
How To Set Up een 2Wire Wireless Router 
  Netwerken Articles
·Manieren om te bezuinigen op Computer Cr…
·Hoe maak je verbinding een Inspiron 531 …
·Hoe een IP- conflict op te lossen 
·Hoe maak je een PSP Goedkope Online 
·Hoe maak je een wachtwoord toe aan een T…
·Hoe het opzetten van een Security Access…
·Hoe maak je een USB-modem van de ene com…
·Hoe krijg ik een kwitantie Green URL van…
·Toegang tot een netwerk-pc Door CMD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com