Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat is een Modem Speed ​​?
Modemsnelheid is een kritische factor in de kwaliteit van een gebruiker internet ervaring . Technisch is een maat voor de hoeveelheid gegevens in een bepaalde tijd worden overgedragen . Snellere modem snelheden niet alleen om meer data -overdracht , maar ook de aanzet geven op de ontwikkeling van rijkere webinhoud . Modemsnelheden invloed op de soorten activiteiten en taken mensen gaan in op het internet . Verbetering op dit gebied heeft geleid tot enkele belangrijke technologische veranderingen en hielp mensen te verbinden met anderen uit de hele wereld als nooit tevoren . Geschiedenis

AT & T gefabriceerd de eerste commerciële modem in 1962 . Deze modem verzonden data over telefoonlijnen met 300 bps ( bits per seconde ) . Inbelmodems bereikt hogere snelheden in de tijd en tot slot een maximum snelheid van 56 kbps ( kilobits per seconde ) bereikt in 1996 . Hierna werden breedband modems ontwikkeld . DSL-modems gebruikte telefoonlijnen , maar tewerkgesteld ze speciale technologie die manier konden de gegevensoverdracht op hogere frequenties , dus het vergroten overdrachtssnelheden . Kabelmodems gebruik gemaakt van kabelaansluitingen om hogere snelheden te bereiken .
Belang

Sneller modemsnelheden
zorgen voor snellere overdracht van gegevens . Ze maken het ook mogelijk om meer complexe vormen van gegevens , zoals audio en video te verzenden. Zoals modem snelheden zijn toegenomen in de tijd , hebben mensen in staat om meer complexe en gedetailleerde websites te ontwikkelen. Online activiteiten zoals business en gaming steeds geavanceerder geworden als modem snelheden zijn toegenomen .
Functie

Inbelmodems zijn vooral nuttig voor toegang tot eenvoudige , tekst - gebaseerde websites . Functionaliteit toe met breedband modems vanwege de hogere snelheid . Hogere snelheden toelaten activiteiten zoals audio en video bestanden delen , online gaming en video-conferencing , dus waardoor de gebruiker een rijkere internetervaring .
Soorten

Verschillende modems
zijn in staat verschillende data transfer snelheden . Dial - up modems kunnen bereiken downloadsnelheden van 56 kbps . DSL-modems kunnen snelheden downloaden tot 10 Mbps ( megabits per seconde ) . Kabelmodems kan een theoretische downloadsnelheid van 30 Mbps te bereiken , maar de werkelijke snelheid zal vrijwel altijd lager zijn, omdat de bandbreedte wordt gedeeld door andere gebruikers . In het algemeen , upload snelheden zijn langzamer dan downloadsnelheden voor al het bovenstaande types modem .
Eigenschappen

Veel modems
hebben lampjes die branden om aan te geven de modem functioneert behoren . Ook, terwijl gebruikers met een dial - up modems hebben om verbinding met het internet , ADSL-en kabelmodems hebben een "always on " -verbinding . Gebruikers kunnen ook controleren hun huidige modem snelheid door in te loggen op bepaalde websites die een snelheidstest ter plaatse uitvoeren .

Previous: Next:
  modems
·Hoe je kabelmodem vermogenssta…
·Aansluiting Problemen in de Mo…
·Waarom is Verzenden /ontvangen…
·Hoe maak je een Motorola SBV51…
·Wat is een Fax Modem Card ? 
·Hoe een HSDPA Modem Unlock 
·Hoe kan I Bridge een Speedstre…
·Hoe maak je een modem driver i…
·Modem Card Virus 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is een FTP -server ? 
·Waarom is mijn Instant Queue Niet Update…
·Hoe maak je een Westell Password Reset 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor een a…
·Zal VoIP werken met Blote DSL ? 
·Hoe kan ik een IP-adres gebruiken IPtabl…
·Wat is Routing & Remote Access Service ?…
·Wat zijn sommige draadloze apparaten in …
·? Hoe WiFi Towers Werk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com