Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe je kabelmodem vermogensstanden Verhoog
Monitoring vermogensniveaus is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt door internet service providers om de consistentie van een kabelmodem internetaansluiting garanderen . Vermogenniveaus zijn real -time metingen van zowel de sterkte van het signaal dat de modem ontvangt van de coaxiale kabel en het signaal dat het verzenden terug via de kabel . Als deze stroom niveaus zijn ofwel te sterk of te zwak is , zal je beginnen om problemen op uw internetverbinding , zoals langzame snelheden en een intermitterend gedaald verbinding zien . Uw Internet- provider kan nodig zijn om een technicus te sturen naar uw huis om het signaal dat in de modem te stimuleren . Maar vaak is het probleem kan worden opgelost met een aantal elementaire probleemoplossing in het huis en zonder dat enige hulp van buitenaf te raadplegen . Instructies
1

Controleer de coaxkabel die de muur kabel aansluiting hecht aan de modem coaxiale ingang . Een kabel die ook maar een beetje los is gekomen kan een daling of stijging van de energie niveaus veroorzaken . Controleer zowel de kabelaansluiting op de wandplaat en de coaxiale aansluiting op de modem . Zorg ervoor dat beide worden met de hand vast .

Schroef 2 van de coax- kabel van de modem coaxiale ingang en controleer de naald die door het midden voor eventuele buiging of schade loopt . Het is ook verstandig om een zachte , droge doek passeren over een coaxiale aansluiting van de modem aan om eventuele statische elektriciteit te ontladen opbouw die van invloed kunnen vermogensniveaus . Schroef de kabel weer aan en controleer de vermogensniveaus opnieuw .
3

Bypass elke coaxiale kabel splitters u met uw modem verbinding. Zoals de naam impliceert , een coaxiale kabel splitter splitst het signaal in de helft, dus een splitter met de kabelmodem kan een spanningsval veroorzaken levels . Te omzeilen , gewoon losschroeven alles van de splitter , neem de kabel bevestigd aan de muur kabel aansluiting en sluit deze rechtstreeks op de modem coaxiale ingang . Nogmaals , controleer de vermogensniveaus voor enige verbetering .
4

Neem contact op met uw internetprovider ( ISP ) . Als geen van de stappen voor probleemoplossing beschreven brengen de kracht niveaus terug in de veilige bereiken , kunnen zij nodig hebben om een huis versterker of een geheel nieuwe kabel "drop " uw internetverbinding consistenter te maken te installeren .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Wireless DSL M…
·Toegang tot een DSL- modem via…
·Westell 6100L Modem Problemen …
·Cable Modem Vs DSL Speed ​​
·Hoe maak je een RCA Cable Mode…
·Wat is het verschil tussen Int…
·Hoe maak ik verbinding een Lin…
·Hoe controleert de Quality of …
·Hoe je op afstand toegang DSL …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een kat Crimp 5E kabel 
·Stappen om Subnetting een klasse 
·Hoe maak je een grote Wi - Fi -antenne 
·De beste VoIP Headsets 
·Hoe je je eigen netwerk router bouwen 
·Hoe te DeviceNet Problemen oplossen 
·Z-Wave protocol 
·Hoe het opzetten van een Windows XP Home…
·Cisco Catalyst 3500 XL Fiber GBIC Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com