Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat is het verschil tussen Internet Modem Router Ranges N , G , B , A?
Draadloze routers en modems kunt u meerdere apparaten met het internet verbinden zonder ze fysiek te verbinden met draden . Dit betekent dat u kunt bedienen meerdere computers , laptops of andere apparaten met een router . Routers

Routers
worden door een reeks cijfers en letters aangeduid . De nummers corresponderen met lijnen van producten van het bedrijf , en de letters komen overeen met generatie van de technologie . A -en B -routers behoren tot de oudste routers , terwijl G en N zijn nieuwere en betere bereik en snelheid , met N -routers zijn nog nieuwere en meer geavanceerde dan G -routers .

Het bereik van een router verwijst naar de afstand die een apparaat kan worden van de router en nog steeds in staat om een draadloze internetverbinding uit te halen . De snelheid is hoe snel webpagina's en applicaties worden geladen terwijl u verbonden bent met het internet via de router .

Alle routers werken in de 2,4 GHz frequentieband
N Routers < br >

Dit zijn momenteel de nieuwste routers op de markt vanaf september 2010. Ze hebben een bereik van 250 voet en binnen 600 feet buitenshuis , hoewel deze bereiken kunnen worden geamplificeerd met antennes . Ze kunnen bitsnelheid snelheden bereiken tot 600 megabits per seconde , veel meer dan oudere routers .

N - generatie routers
zijn over het algemeen de routers die worden gebruikt voor het Wi - Fi- service te bieden aan universiteiten , kantoorgebouwen , en andere grote gebieden . N - generatie routers bieden meer betrouwbare en stabiele verbindingen dan eerdere modellen die vaak zouden laten hun signaal , waardoor de internetverbinding te mislukken .

Dual-band range N - serie routers werken vaak in zowel de 2,4 GHz en 5 GHz . Deze routers zijn degenen gebruikt om grote en outdoor gebieden te dekken .
G Routers

Deze routers hebben een bereik van ongeveer 150 voeten binnenshuis en 300 voet buiten . De maximale bitsnelheid snelheid voor een G -serie router is 128 megabits per seconde .

Deze zijn over het algemeen nog steeds beschouwd als de beste keuze voor kleine kantoren en grotere huizen , omdat ze zijn iets ouder , en dus een beetje goedkoper , maar nog steeds goed werken in hun assortiment . Ze hebben een meer stabiele verbinding dan de eerdere generatie routers .
A en B Routers

Dit zijn de oudste routers beschikbaar . Het bieden kleinere reeksen van ongeveer 50 voet binnenshuis en 75 meter buitenshuis . Ze bieden een stabiele verbinding als je in de buurt van de router te blijven , maar de neiging om steeds inconsistent signaalsterkte te hebben wanneer je de afstand vergroot . Omdat ze nu de goedkoopste routers op de markt , ze zijn nog steeds populair bij mensen die het nodig hebben draadloos internet in kleine appartementen of op zoek bent om meerdere computers in nauwe range aansluiten op een router .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je Stuur een fax met …
·Hoe maak je een kabelmodem Fix…
·RCA Wireless Modem Jack instru…
·Waarom is mijn modem knippert …
·Hoe te bespoedigen een Shaw Ca…
·Beschrijving van Motorola DSL …
·Hoe maak je een fax -modem op …
·Hoe maak je verbinding een XBo…
·Hoe maak je een DSL -modem Fix…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een hele huis draad met VoIP…
·PSTN Standards 
·Hoe stel ik een netwerk met twee routers…
·Hoe krijg je een SWF -bestand insluiten …
·Wat voor soort NIC Heb Computers hebben …
·Hoe te Congestie in Algemeen Netwerken M…
·Crossover Vs . Ethernet 
·Hoe vindt u de SSID -nummer voor een Web…
·Hoe je Cisco Switches handmatig configur…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com