Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een DSL -modem Fix
Het is een van de valkuilen van online werken - je bent halverwege het controleren van uw e-mail of werken aan een project, wanneer uw internetverbinding uitvalt . Het meest waarschijnlijk , de computer DSL -modem is de schuld van . De eerste plaats om te zoeken naar een snelle oplossing is met de verbinding van uw modem , na controle dat, kunt u beginnen te zoeken naar grotere problemen met de modem zelf . Instructies

Kijk 1 bij het lampje op uw modem . De locatie en de kleur van dit licht kan variëren, afhankelijk van welk model en internet provider je gebruikt , want AT & T DSL- modems , dit is een geel- groen licht aan de voorkant van het toestel . Als het licht uit is , kan aansluiting van het apparaat op de stroombron te wijten. Controleer de voedingskabel aan te sluiten op het toestel , alsook om de stroombron te zorgen dat het volledig is geplaatst . AT & T adviseert sluiten uw DSL-modem rechtstreeks in een stopcontact , in plaats van op een overspanningsbeveiliging . Kopen van 2

Controleer de verbindingen tussen de modem en de computer . Deze verbindingspoorten bevinden zich aan de achterzijde van de modem en de computer toren op de meeste modellen . Op zoek naar twee dingen: ten eerste , dat de kabels goed zijn geplaatst in de havens en ten tweede , dat ze worden ingevoegd in de juiste poorten . Dit is vooral belangrijk op de computer toren , zoals meerdere poorten verwarring zou kunnen veroorzaken . Ook kijken voor een gerafelde of gebarsten leidingen , die ook uw internetverbinding kan onderbreken
3

Reset uw DSL-modem door op de "Reset " -knop op het apparaat - . Meestal op de terug , maar dit kan ook variëren afhankelijk van het model . Niet alle DSL-modems kunnen hebben op deze knop .
4

Herstart je computer te krijgen om de DSL-modem herkent . Schakel de computer volledig , wat betekent het selecteren van de " Shut Down" -optie , in plaats van "Switch Users " of " Opnieuw opstarten. " Wacht 30 tot 60 seconden voordat u de computer weer aan . U kunt er ook voor kiezen om uw modem te resetten terwijl de computer is uitgeschakeld , terwijl tegelijkertijd de stekker uit het stopcontact tijdelijk .
5

Controleer of de computer herkent de DSL-modem . Klik op de "Start" of " Menu" knop op uw computerscherm , en selecteer het tabblad "Mijn Computer" en selecteer de optie "Eigenschappen" . Kijk voor de knop die zegt "Hardware " en dubbelklik erop . Klik op de " Apparaatbeheer" , dit zal u vertellen of u goed de modem drivers op uw computer hebt geïnstalleerd . Dit is waarschijnlijk niet het probleem als je hebt gebruik gemaakt van deze DSL-modem op deze computer eerder , maar het probleem zou kunnen zijn als het de eerste keer dat je hebt geprobeerd in te loggen op een computer met behulp van deze ADSL-modem .
6

Installeer het stuurprogramma op de computer . Raadpleeg uw computer en uw modem gebruikershandleidingen voor model - specifieke instructies over hoe de hardware te installeren .
7

contact op met uw Internet Service Provider om te controleren of uw internetprovider is geactiveerd . Zelfs met alle apparatuur goed werkt , zal een niet-geactiveerde abonnement te voorkomen dat u in te loggen op het internet .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een kabelmodem Blo…
·Hoe maak je een DSL Wireless M…
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe maak je Login om een ​​Com…
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe maak je verbinding een Win…
·Hoe kan ik een interne modem i…
·Hoe om te schakelen naar Apple…
·Hoe te Ports Voeg Via een Wire…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Netgear gebruiken voor Y - Cam 
·Definitie van lage bandbreedte Internet 
·Voordelen van SDH 
·Technologie & Interpersoonlijke Communic…
·Hoe de Linksys Network Verplaatsen naar …
·Hoe te openen Port 1433 Windows Firewall…
·Juiste MTU -instellingen voor een Router…
·Hoe om toestemming te krijgen om een map…
·Hoe toegang Cellular South E 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com