Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Juiste MTU -instellingen voor een Router
De Maximum Transmission Unit is een limiet op de hoeveelheid gegevens die kan passeren via een netwerk in een apparaat . Maar een boodschap kan reizen naar beneden een stuk van netwerkkabel op een bepaald moment . Het voordeel van een MTU is om een computer te verzenden van een segment van de gegevens zo groot dat het bezet de draad van de kabel te lang en vergrendelt de andere computers op hetzelfde netwerk te voorkomen . Datapakketten

Berichten
en data reizen rond netwerken en over het internet in secties , genaamd pakketten . Een pakket een segment van data in het pakket lichaam . Aan de voorzijde van het lichaam een reeks headers . De headers bevatten administratieve informatie over de data en de bron en de bestemming van de transmissie . De MTU plaatst een maximale grootte van de totale lengte van een gegevenspakket , inclusief alle headers . Dit is niet de standaardhoeveelheid van alle pakketten . Een pakket kan kleiner zijn dan de MTU .
Fragmentatie

wel een MTU kan vertragingen veroorzaken of verlies van pakketten als het te laag is ingesteld . Het internet is een koppeling van netwerken . Datapakketten worden doorgegeven van de ene router naar de andere over prive-netwerken . Hoewel alle routers in de wereld samenwerken data doorgestuurd , worden ze eigendom van verschillende mensen . Elke eigenaar van een netwerk of een router kan de beslissing om de MTU op het netwerk te veranderen nemen . Als een pakket wordt ontvangen dat groter is dan MTU van het netwerk , de router het pakket splitst in kleinere pakketten zijn reis . Dit heet fragmentatie . De pakketten blijven in kleinere eenheden totdat ze hun bestemming bereiken , zelfs als de volgende netwerk een MTU groot genoeg om het oorspronkelijke pakket dragen .
Gevolgen

fragmentatie verhoogt boven op de verpakking omdat de administratieve gegevens in de kop van het pakket wordt een groter deel van de data in het pakket . Het is de data in het pakket dat wordt opgedeeld in kleinere secties . De headers blijven hetzelfde formaat en worden gedupliceerd en op elk van de kleinere pakketten . Een van de standaard headers op elk pakket oversteken van het internet heeft een veld verbieden fragmentatie . Als dit is ingesteld , laat de router het pakket, waardoor vertragingen en verlies van gegevens .
Standaard Instellingen

MTU instellingen
zijn het domein van het lokale netwerk . Echter , de router van dat netwerk moet de MTU instellingen te controleren en te implementeren . De standaard MTU -instelling voor lokale netwerken is 1500 bytes . Microsoft Windows Server maakt gebruik van dit MTU voor alle verkeer, behalve voor Virtual Private Networks . De pakketten VPN's een extra set headers toegevoegd en dus plaatsen van een lager minimum aan dit type verkeer zorgt ervoor dat de datapakketten niet groeien dan de MTU van andere netwerken . Het maken van de MTU van een netwerk groter is dan 1500 kan de prestaties van het netwerk te schaden wanneer grotere pakketten zijn te kruizen . Aangezien echter de meeste netwerken in de wereld maken gebruik van een MTU van 1500 bytes , grotere pakketten zeldzaam . Het maken van de MTU kleiner dan 1500 zal het verkeer en de overhead te verhogen op het netwerk en de problemen voor het verkeer verzonden vanaf andere netwerken veroorzaken .

Previous: Next:
  routers
·Mijn AT & T 2Wire Router maakt…
·Linksys BEFSRU31 : Hoe Set Up …
·Hoe te tonen IP Segment inform…
·Hoe te herstellen van een D - …
·Toegang tot een D - Link Modem…
·Hoe maak je Linksys Maak een C…
·Hoe je DSL verbinding fouten t…
·Ik ben mijn beveiligingssleute…
·Hoe maak je een router Haal he…
  Related Articles
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe je de instellingen wijzigen op een 2…
Hoe Security Settings een Wireless Route…
Hoe maak je draadloos internet router in…
  Netwerken Articles
·Hoe te Lacie Ethernet Disk Mini Administ…
·Hoe in te breken op een uitzending Domei…
·Hoe maak je een kat Installeer 5 Keyston…
·Hoe maak je een poort voor US Robotics U…
·Hoe vindt u lokale NTP-servers 
·Squid Proxy Log Analyse 
·Network Time Protocol 
·Definitie voor Virtual Desktop Infrastru…
·Hoe toegang Linksys Administrator Featur…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com