Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Mijn AT & T 2Wire Router maakt een klikkend geluid
Een AT & T 2Wire digital subscriber line modem en draadloze router maakt gebruik van alle solid - state apparaten die geen geluid mag maken onder alle normale omstandigheden . Als de jouwe is het maken van een klikkend geluid , kan het hebben van een interne kort, dat is het maken van een boog . Je moet de stroom loskoppelen en vind een reparatie faciliteit . AT & T 2Wire Router

Hoewel de Pace bedrijf maakt verschillende versies van 2Wire routers voor AT & T en andere internet service providers , geen van hen hebben relais om verbindingen die zou klik onder normale bedrijfsomstandigheden te maken . De meest gebruikte 2Wire routers bieden vier Ethernet- poorten voor bedrade verbindingen met computers en een interne draadloze antenne om extra verbindingen te maken in een thuisnetwerk . De lampjes op de voorzijde van de eenheden geven de status van het netwerk signalen . Sommige knipperen maar moet geen geluid .
Knipperende lampjes

Het lampje op een 2Wire router knippert groen terwijl het systeem is het uitvoeren van een zelftest . Wanneer voltooid , moet het groen branden . Het knippert oranje tijdens het ondergaan van een software- upgrade en is solide rode als het is mislukt . De Broadway link of DSL- lampje knippert terwijl het systeem zet , maar blijft branden als goed werkt . De Ethernet , USB of Wireless lampjes geven groen wanneer er een verbinding wordt gemaakt en knipperen op verschillende snelheden tijdens de overdracht van gegevens . Als een klikkend geluid hoort elke knipperend licht , moet het apparaat worden gecontroleerd door een gekwalificeerde technicus .
Vonken

Een boog ontstaat wanneer een elektronische component uitvalt en elektriciteit springt van het ene punt naar het andere en veroorzaakt vaak een klikkend geluid . Een boog kan niet leiden tot een 2Wire router te mislukken , of het niet kunnen niet merkbaar zijn in uw specifieke modus . Het is echter een duidelijke indicatie van een elektrisch probleem en moet worden onderzocht door een gekwalificeerde technicus . Het verlaten van de router aan en operationele kan verdere schade aan de apparatuur of een brand veroorzaken .
Warmte Uitbreiding

Een AT & T 2Wire router normaal krijgt een beetje warm , maar nooit heet . Als het een elektrisch probleem dat ervoor zorgt dat deze oververhit raken , kunnen sommige componenten een klikkend geluid naarmate ze groeien te maken . Voel de eenheid voor grote hitte . Een goed werkende router zal aangenaam warm zijn en je moet in staat zijn om je hand vast te houden op het voor een paar minuten . Maar als je hand warm , de router heeft ernstige problemen . Breng het naar een gekwalificeerd technicus voor een inspectie .

Previous: Next:
  routers
·Hoe een SMC -router resetten 
·Hoe je Limewire poorten blokke…
·Hoe Hook Up een router van Bel…
·Hoe maak je een router IP Trac…
·Help met een 2Wire Router 
·Hoe maak je een Netgear WNDR37…
·Hoe je rond een internet -rout…
·Hoe kan ik een Belkin draadloz…
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een 2Wire router configurere…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe maak je een Mac Netwerk op AT & T Ma…
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe maak je een 2Wire Gateway Problemen 
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
  Netwerken Articles
·IEEE Standard Bedrading kleuren 
·Hoe te inschakelen BPG Authenticatie in …
·Hoe te MERs in Cable Aankomst 
·Hoe te Unnetwork Computers 
·DIY Crossover Cable 
·Hoe maak je een Default Gateway IP- adre…
·Hoe Monitor & Dien netwerkbeveiliging 
·Hoe te verbinden van een laptop op een t…
·Hoe om uw Download Snelheid maken Very F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com