Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe je rond een internet -router die is Geblokkeerd
Je hebt net gekocht een tweede computer en probeert aan te sluiten op uw draadloze netwerk voor de eerste keer . U schakelt de draadloze adapter en trek de lijst met beschikbare netwerken , alleen om te zien dat uw netwerk een " X " over het, een klik met de rechtermuisknop op het pictogram netwerk geeft aan dat het wordt geblokkeerd . Wees gerust, dit is een veel voorkomend probleem , met een snelle en eenvoudige oplossing die niet gepaard gaat vervangen van uw router . Instructies
1

Vind de computer met de software van uw router op het wordt geïnstalleerd . De meeste routers zijn voorzien van een start - up schijf die is vereist voor het bouwen en onderhouden van het thuisnetwerk . Als u meerdere computers in huis , meer dan waarschijnlijk slechts een van hen heeft de software, een thuisnetwerk niet vereist dat de software op meer dan een computer worden geïnstalleerd kopen van 2

Vind de router . software . De meeste van de tijd , zal de interface zijn onder dezelfde naam als de fabrikant van uw router . Een uitzondering zou echter de Linksys router , die wordt geleverd met software bestempeld worden " Cisco Connect . " Als de software recent is geïnstalleerd , zult u waarschijnlijk direct vinden in het menu 'Start' , zo niet, moet het in "Alle Programma's . " Als je het niet zien in "Alle Programma's , " een zoekopdracht met de term " router " of de fabrikant van uw router moet je helpen het te lokaliseren .
3

Klik op de optie voor de instellingen van de router . Soms wordt dit gewoon vermeld als "Instellingen" of " router . " Eenmaal hier , zal je " Access . "
4

Klik op de optie voor het gast -toegang inschakelen te selecteren . De manier waarop deze optie verschijnt kan variëren tussen de fabrikanten, maar het is meestal gemakkelijk te vinden , kijk maar eens naar het woord " gast " en vervolgens op zoek naar ofwel " Toestaan" of " Enable . " Klik op de gewenste optie , selecteer dan " OK " of "Save Changes " en sluit de software-interface .
5

Zoek het netwerk opnieuw . Het kan nodig zijn om te klikken op de optie om beschikbare netwerken opnieuw bekijken om de lijst te vernieuwen . Het netwerk moet nu worden gedeblokkeerd en klaar voor u om uw wachtwoord in te voeren zodra u deze selecteert .

Previous: Next:
  routers
·Hoe je fabrieksinstellingen te…
·Hoe maak Dial Up echt snel 
·Hoe te Disable UPnP op een Lin…
·Hoe maak je een DD - WRT route…
·Hoe de 2Wire Router Problemen 
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe maak je een modem beveilig…
·Hoe het opzetten van een route…
·Hoe te verbinden met een Links…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Web Neutraliteit ? 
·Het veranderen van de subnetmasker op ee…
·Wat is Voice Over IP Service? 
·Hoe maak je een 56K Dial Up Modem Gebrui…
·Cool manieren om te zeggen Ik hou van jo…
·Hoe het opzetten van een Windows XP Home…
·Hoe maak je een WAN-verbinding zoeken 
·Hoe kan ik een SSL- sleutel te genereren…
·Hoe faxen Met behulp van DSL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com