Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe de 2Wire Router Problemen
2Wire modems en draadloze routers worden uitsluitend verkocht via breedband providers , dus het is vaak makkelijkst om een technische ondersteuning aan de internet service provider ( ISP ) die u voorzien van de 2Wire product te komen als je problemen hebt . Voordat je verdwalen in de telefoon wachtrij , hoewel, je moet een paar dingen eerst te doen om ervoor te zorgen dat een telefoongesprek is niet een verspilling van tijd . Wat je nodig hebt
2Wire installatie-cd ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen

Macht cyclus 1 de modem . Het uitschakelen van de stroom -knop ( als die er is ) is niet genoeg. Volledig de stekker van de modem en wacht 10 seconden voordat u deze opnieuw kopen van 2

Controleer de lampjes op de modem na de cyclus is voltooid . Je moet over drie groene lampjes - een voor de macht , een voor breedband connectiviteit en een voor draadloze transmissie . Als je oranje of rood voor een van de lampen hebben , is er een probleem ergens .
3

Open de router setup pagina . Uw 2Wire kwam met een opstartschijf , maar heeft u toegang tot de pagina door een browservenster te openen en te typen " http://gateway.2wire.net " in de adresbalk .
4

Typ het gebruiker naam en het wachtwoord van uw modem /router gebruikt om verbinding met uw ISP . Het wachtwoord is verborgen dus het is moeilijk te zeggen als je een personage foutief . Bevestig met uw IP wat uw wachtwoord en gebruikersnaam zijn als je bent vergeten . Contact opnemen met de provider per telefoon en als het een wachtwoord niet kan geven u het zal u helpen om het wachtwoord te wijzigen . Proberen te verbinden .
5

Controleer of de Encryption Protocol ( WEP ) sleutel Draadloze u gebruikt voor uw draadloze verbinding overeenkomt met het nummer in de instellingenpagina van uw router . Ga naar het tabblad "Home Networking " in het setup- pagina en klik op ' Instellingen bewerken ' in het quick view box aan de rechterkant. Ga naar de WEP-instelling en de sleutel opschrijven . Handmatig overtypen van de toets op de computer die u gebruikt om draadloos te verbinden . Als u nog nooit de WEP-sleutel veranderd , kan de standaard daadwerkelijk te vinden op de onderkant van de router zelf tussen haakjes .
6

het draadloze kanaal in de keuzelijst wijzigen . Als je op Kanaal 2 , probeer Channel 10 .
7

Controleer of de telefoonlijn aan op de router is afkomstig van de DSL /Link -connector op uw inline filter . Als u geen gebruik maakt van een inline filter , welke stem inbraak vermindert op de data lijn en vice versa , voeg een . Je zou hebben gekregen ten minste een van uw ISP .
8

Probeer via een bekabelde verbinding . Gebruik Ethernet -kabel op de router rechtstreeks aansluiten op de computer en probeer de toegang via het lokale netwerk in plaats van het draadloze netwerk te krijgen .

Contact 9 uw technische support afdeling ISP 's om mogelijke netwerk of pijp kwesties te onderzoeken .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te Turn On WiFi op AT & T …
·Hoe je het wachtwoord in de co…
·Hoe maak je een Network Addres…
·Hoe te Connect mijn Desktop op…
·Hoe kan ik een Linksys Range E…
·Hoe je Linksys IGMP snooping D…
·Routers die zal werken met een…
·Hoe u uw computer te gebruiken…
·Hoe een SMC -router resetten 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Notebook…
·Hoe maak je verbinding computer met een …
·Wat doet WEP op Wi - Fi- Mean ? 
·Help met een 2Wire Router 
·Hoe te gigabits gebruiken in een D - Lin…
·Lijst van Atheros G draadloze kaarten 
·Hoe te vertellen als mijn laptop heeft e…
·Hoe te verbinden Cisco 2960 Switch naar …
·Computer Networking Career Informatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com