Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe te Twee laptops gebruiken op hetzelfde DSL Modem
Hoewel veel routers en modems hebben meerdere poorten of draadloze mogelijkheden voor het aansluiten van meerdere laptops , sommige DSL netwerkapparatuur te beperken verbindingen met een Ethernet -poort . Om twee laptops met een modem verbinden met een poort , moet u een van Internet sharing functies van het systeem gebruiken om de verbinding te zenden . Deze functie komt ingebouwd in zowel Windows 7 en OS X laptops , en maakt het mogelijk een tweede laptop aan te sluiten op het netwerk met de ingebouwde draadloze kaart . Wat je nodig hebt
Ethernet kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Windows
1

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet- kabel aan de modem en het andere uiteinde op de Ethernet- poort op de Windows- laptop . Zorg ervoor dat de laptop heeft internet of lokaal netwerk toegang . Kopen van 2

Open het Configuratiescherm en selecteer de " Network and Sharing Center " icoon . Klik op " Zet een nieuwe verbinding of netwerk . "
3

Klik op " Opzetten van een draadloos ad hoc ( computer - naar - computer ) netwerk , " en klik op ' Next '. Geef een naam en beveiligingssleutel voor het netwerk , klik op " Next" .

Turn 4 op de tweede laptop en plaats deze binnen het draadloze bereik van het nieuwe netwerk . Open uitzicht op beschikbare draadloze netwerken van het systeem en het aansluiten op de ad - hoc -netwerk .
5

Schakel de ad - hoc -netwerk wanneer niet in gebruik door te klikken op " Verbinding met een netwerk " van het netwerk en de Sharing Center . Rechtermuisknop op het ad - hoc netwerk en selecteer ' Verbreken. "
OS X
6

Sluit de Mac- laptop op de DSL -modem met een ethernetkabel . Controleer de aansluiting voor netwerktoegang .
7

Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "System Preferences . " Klik op de optie "Delen" , selecteer dan de " Internet Sharing " in.
8

Klik op de " Deel uw verbinding van " pijl en kies ' Ethernet ' uit de lijst met opties . Klik op de " To computers met de" pijl en selecteer " AirPort". Deze zendt de binnenkomende netwerkverbinding draadloos.
9

Klik op ' AirPort -opties. " Voer een naam voor het netwerk en een wachtwoord . Klik op " OK " om te beginnen met delen .

Turn 10 op de tweede laptop en plaats het binnen bereik van de Mac- laptop . De meeste computers moet een sterk signaal uit verschillende kamers uit de buurt ontvangen. Bekijk de lijst met beschikbare draadloze netwerken en verbinden van de Mac -netwerk te beginnen met behulp van de netwerkverbinding van de modem .
11

Schakel de verbinding delen als u klaar bent met het verwijderen van het vinkje uit het " Internet Sharing " object het venster Sharing .

Previous: Next:
  modems
·Hoe kan ik een LG CDMA USB-mod…
·Modem Vs . Wireless Router 
·Instructies voor de 2Wire DSL …
·Hoe maak je een internet kabel…
·Hoe maak je een computer modem…
·Toegang tot een Netgear Modem 
·Hoe kan ik Problemen met een E…
·Hoe goed Installeer een Modem …
·Verschillen tussen een externe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u uw BlackBerry Protect Van Hacking 
·Hoe maak je een draadloze HP Pavilion Pr…
·Zou Mijn E-mail verloren gaan als ik Ver…
·Hoe te Forensisch zoeken voor e-mail ser…
·Hoe te verbinden twee computers via een …
·Hoe te Disable Auto Login om Network Sha…
·Hoe een AirCard Sluit een router 
·Zal RG6 Draag een Digital Signal ? 
·Hoe maak je een dagvaarding en een klach…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com