Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te Forensisch zoeken voor e-mail servers
In het internet tijdperk , de meerderheid van de elektronische communicatie niet meer plaats via de telefoon , maar over e-mail . De identificatie van de e-mail servers die waardevolle communicatie te houden in verband met een strafrechtelijke of civiele zaak is nu een standaard onderdeel van het forensisch onderzoek . Echter, veel mensen en bedrijven niet begrijpen hoe e-mail bewijs hanteren . Leren van de grondbeginselen van forensische e- collectie kan nuttig zijn in het geval van een mogelijke rechtszaak . Wat je nodig hebt
mail server
Computer forensisch expert
tape back-up systeem ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Huur een computer forensics onderzoeker . Uw reguliere IT-medewerkers in staat zijn om een belangrijke e-mail server te identificeren en haar gegevens te extraheren naar een andere harde schijf , maar deze inspanning niet voldoet aan de bewijskracht procedures vereist voor de rechtbank . Bijvoorbeeld , zal een eenvoudige back-up van een e-mailserver niet toestaan ​​authenticatie van de gebruiker bestanden en de wederopbouw van de tijdlijnen op basis van gebruik bestand . Aan de andere kant , zal een computer forensisch expert verwerven disk images ( bv. snapshots ) van de server in om e-mail bewijs te verzamelen zonder te veranderen of te beschadigen . Kopen van 2

Weet het bereik van uw zoekopdracht niet beperken van e-mailservers te eng . Een bedrijf e-mail server is een voor de hand liggende plaats om te beginnen het verzamelen van bewijsmateriaal , maar opdrachtgevers in een rechtszaak kunnen ook gebruik hebben gemaakt van hun computer thuis of web - based e-mail servers, zoals Gmail . Maak een lijst van e-mailadressen gebruikt bij het ​​verzenden en ontvangen van belangrijke mededelingen . Bieden die lijst om uw detective op te sporen alle relevante servers waar relevant e - mails kunnen worden gevestigd . Uiteraard , een dergelijk onderzoek draagt ​​het risico van het gieten van een te groot net en het aangaan van zware adviseurskosten . Als een vuistregel , een computer forensics onderneming ( Global Digital Forensics ) adviseert alleen te zoeken naar e-mailservers die een meer dan 20 procent kans op die belangrijke bewijs te hebben.
3

Niet doen opgeven op het opsporen van verwijderde e . Veel gebruikers denken dat een verwijderde e-mail wordt altijd verdwenen . Niets kon verder dan de waarheid te zijn . Omdat een e-mail heeft zowel een zender als de ontvanger ( of meerdere ontvangers ) , kan de communicatie zich op een aantal servers .
4

Instelling van een tape back-up systeem dat snapshots van uw computernetwerk neemt op een dagelijkse of wekelijkse basis . Houd in gedachten dat een bedrijf rechter sancties niet alleen geconfronteerd kan worden voor het verwijderen van belastende e-mails . Het kan ook te maken met sancties voor het verwaarlozen om een ​​back- up zijn email servers wanneer er een redelijk vermoeden van een rechtszaak in de nabije toekomst .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een Client Certifi…
·Hoe de Linux Firewall Stop 
·De definitie van draadloze bev…
·Hoe kom ik erachter een Draadl…
·Hoe maak je een Windows Firewa…
·Hoe maak je een WLAN- wachtwoo…
·Hoe je ongewenste IP-adressen …
·Hoe je poort 25 blokkeren op e…
·Trend Micro Personal Firewall …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up Public Wireless 
·Hoe vindt Mijn Voorkeur DNS 
·Lage signaalsterkte Wireless Problemen 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Hoe te verbinden twee computers op twee …
·Wat is een Proxy Error ? 
·DIY : Remote Start 
·Hoe de Fortinet Met behulp van CGI - Pro…
·De Gelijkenissen & verschillen tussen SC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com