Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Lage signaalsterkte Wireless Problemen
Draadloos internet netwerken elimineren de noodzaak voor omslachtige kabels en kunnen gebruikers overal werken binnen het bereik van het netwerk . Met deze mobiliteit komt een nadeel - variabele signaalsterkte . Draadloze signaalsterkte wordt gemakkelijk beïnvloed door invloeden van buitenaf , en netwerken kan volledig worden losgekoppeld in extreme omstandigheden . Het kennen van de meest voorkomende oorzaken van signaalverlies en wat u kunt doen over hen kunnen netwerkprestaties verhogen . Layout

Draadloze routers
zenden en ontvangen signalen via een omnidirectionele antenne . Computers binnen een bepaalde straal kan het draadloze signaal te gebruiken . Meestal kan de router het signaal 300 voet binnenshuis zenden . De positionering van uw router zo dicht mogelijk bij het ​​midden van je netwerk lay-out zorgt ervoor dat alle computers bedoeld om het netwerk te gebruiken zal dezelfde signaalsterkte te ontvangen , alle andere factoren ook . Dit is meestal niet het geval .
Fysieke Obstakels

draadloze signalen
zijn radiogolven op het elektromagnetische spectrum . Ze hebben een relatief lage frequentie , zodat reizen langere afstanden ondanks obstructie . Niettemin kan fysieke obstakels het patroon van het draadloze signaal door absorptie verstoren . Elektrisch geleidende materialen zoals metalen zijn vooral gevoelig voor signalen verstoren . Dikke muren doen dit zo goed en het effect is meer drastische met dichte materialen zoals beton .
Elektromagnetische Noise

draadloze ontvangers
zijn afgestemd om signalen te ontvangen op een specifieke frequentie vergelijkbaar met hoe een radio is afgestemd op signalen van het ene station en blokkeert de rest . De meeste draadloze routers signalen op 2,4 GHz . Andere elektronische apparaten, zoals draadloze telefoons , magnetrons , of andere draadloze apparaten zenden op dezelfde frequentie . Als deze apparaten worden samen uitgevoerd met het draadloze netwerk , krijgen de ontvangers op de computers in de war door het proberen om gegevensloze golven lezen op dezelfde frequentie . Ofwel het elimineren bronnen van elektromagnetische interferentie of met behulp van een 5 GHz frequentie voor de router minimaliseert draadloos geluid .
Stimuleren Router Sterkte

Het toevoegen van een high - gain antenne aan je router kan boost je signaalsterkte . Een high - gain antenne zendt signalen over een kleiner bereik , maar op een langere afstand . Dit is ideaal als de router dicht bij een buitenmuur is geplaatst , het signaal kan worden gericht naar het inwendige van het gebouw . Zendrepeaters boost kracht en afstand door opnieuw overdragen van het signaal .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is WPS op een Netgear ? 
·Hoe maak je een BellSouth Wire…
·Toegang krijgen tot het intern…
·Radio Communications Protocol 
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe te Broadband Access Get op…
·ASUS Moederborden & Network Fa…
·Hoe maak je een Wireless Home …
·Hoe maak je een Mobile draadlo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe het verhogen van mijn signaal op mij…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Hoe kan ik een Internet signaal van een …
Zelfgemaakte Linksys Wireless Signal Boo…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Connector Met Trusted Bo…
·Hoe te controleren internet geschiedenis…
·Wat is een computer -modem ? 
·Wireless Transport Layer Security -proto…
·Hoe een IP -systeem wijzigen 
·De Login voor DD - WRT routers 
·Hoe maak je een massa e-mail in Outlook …
·Hoe te Schakel draadloze mogelijkheden v…
·How to Get My Trendnet N Adapter to Work…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com