Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Radio Communications Protocol
Guided transmissie media zoals koper of glasvezelkabel en ongeleide media zoals radiocommunicatie werken door een reeks protocollen die de regels die door afzenders en ontvangers behoren hun activiteiten te coördineren definiëren . Door protocollen wordt informatie omgezet in signalen voor transmissie . Verschillende protocollen zijn georganiseerd in een gelaagde architectuur en verzorgen van verschillende taken . Kenmerken van Radio Communications

Radiocommunicatie
bestrijkt een breed scala van technologieën , waaronder AM /FM -en televisie-uitzending systemen , draadloze en mobiele telefoons en walkie - talkies . Radiosystemen een ideaal communicatiesysteem situaties waarin mobiele gebruikers en in gebieden waar kabelinstallatie moeilijk . Echter , het radiospectrum heeft ook bandbreedte beperkingen .
Soorten Radio Communications

Radio systemen
kunnen zowel circuit georiënteerd of packet gericht , volgens de Encyclopedie van netwerken en telecommunicatie. In een circuit - georiënteerd systeem , wordt de beschikbare bandbreedte verdeeld in kleinere bands die circuits emuleren , waarbij elke gebruiker krijgt een dedicated voor transmissie en ontvangst .
Packet - Oriented Networks
< br

Packet - oriented netwerken > , anderzijds , laat transmissies van meerdere gebruikers worden verzonden via een of meer kanalen of zelfs over het gehele frequentiebereik van het radiosysteem . Een techniek genaamd multiplexing , die meerdere threads informatie combineert op een transmissiepad maakt dit mogelijk . Verschillende soorten multiplexing bestaan, waaronder de frequentie divisie en time division multiplexing .
Communications Protocol

Ongeacht of het netwerk maakt gebruik van begeleide of ongeleide media, communicatie -netwerken maken gebruik van soortgelijk protocol concepten. Apparaten op het transmissiemedium met een adapter die signalen genereert om gegevens . Dergelijke apparaten kunnen analoog of digitaal van aard . Begrippen als bandbreedte ( informatie - draagkracht van het kanaal ) en doorvoer ( werkelijk gemeten prestaties van een systeem ) zijn ook van toepassing op radiocommunicatie .
Packet Radio protocollen

Packet radio datanetwerken in het bijzonder , vaak gebruikt in cellulaire telefoonsystemen , rekenen op een basisstation zender /ontvanger die een cirkelvormig gebied , gewoonlijk een cel genoemd . Analoge en digitale signalen worden uitgezonden op verschillende frequenties gebruik van diverse protocollen in lagen niet anders dan die welke in wired transmissies . Verschillende architectuur modellen maken gebruik van een fysieke laag , evenals een data link layer , om de stroom van gegevens en foutdetectie protocollen te beheren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe maak je een VIO Netwerk Pr…
·Wat is SMC Wireless ? 
·Hoe het internet te gebruiken …
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Hoe maak je een Wireless ADSL …
·Ik ben in staat om verbinding …
·Wat is er nodig om een desktop…
·Hoe Pick Up Wi - Fi signalen o…
  Related Articles
Hoe kan ik Radio configureren op een Lin…
Mesh Routing Protocol 
Hoe te GRE protocol 47 inschakelen op ee…
Hoe Set Up Linksys routers voor Clear Co…
Hoe te activeren SSDP Protocol 
Wat Wireless Protocol is het meest veili…
Hoe maak je een Wireless Radio 
Mobiele ad hoc Network Routing Protocol 
Inter - Access Point Protocol 
  Netwerken Articles
·Ik kan geen verbinding met een statisch …
·Hoe u het IP-adres van een proxyserver z…
·Hoe uw pc Draadloze frequentie Bepaal 
·Hoe maak je een Client Server Zorg 
·Hoe je anderen stoppen hebben bij gebrui…
·Hoe een Bluetooth module Install 
·Hoe te verbinden PIX - 515E naar Deze co…
·Internet Speed ​​Voorwaarden 
·Hoe te vervangen WRT150N Diversity Anten…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com