Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Wireless ADSL Router kopen
Draadloos DSL internet is een opkomende technologie . De meeste huishoudens in de Verenigde Staten liever wireless DSL ( of enige vorm van draadloos internet ) als gevolg van de mobiliteit en het gemak biedt . Afgezien van andere apparaten , moet je een draadloze ADSL -router met een draadloze ADSL- verbinding te gebruiken . Draadloze DSL routers beschikken over meerdere functies , afhankelijk van de eis . Hier is hoe je een compatibele draadloze DSL-router kunt kopen voor uw draadloze ADSL -verbinding . Wat je nodig hebt
Antenne
hub /switch
Netwerkadapter
Kabels
Wireless LAN-kaart
DSL Router
Toon Meer Instructions
1

Vind het aantal hosts te worden aangesloten op het draadloze netwerk . Dit is het aantal LAN poorten je nodig hebt om te zoeken in de draadloze DSL-router . De meeste draadloze DSL routers hebben vier poorten waardoor vier bekabelde hosts , waaronder laptops , desktops , randapparatuur en handhelds . Gebruik een schakelaar om meer bekabelde apparaten aan te sluiten . Merk op dat als uw computers zijn uitgerust met een draadloze LAN-kaarten , zijn ze niet verplicht te worden aangesloten op het draadloze ADSL -router via kabels . In dit geval , wordt de draadloze DSL router antenne wordt gebruikt om draadloze signalen naar de draadloze LAN-kaart van elke computer . Kopen van 2

Bepaal de draadloze standaard die wordt gebruikt in het netwerk te zoeken naar een router die overeenkomt met de vereiste snelheid van gegevensoverdracht. De 802.11a en 802.11g standaarden voor draadloze netwerken ( ook wel Wi - Fi ) opgeven 54 Mbps als de maximale data transfer rate . Nieuwere versies van 802.11g zelfs een tarief van meer dan 125 Mbps . In tegenstelling, 802.11n , het ontwerp van de nieuwe standaard voor draadloze netwerken , specificeert data -overdracht op de snelheid van 540 Mbps . Werkelijke snelheid gegevensoverdracht hangt af van de standaard draadloze netwerkkaart van de computer en de router te volgen . Om maximale snelheid te bereiken , moeten zowel compatibel zijn met dezelfde standaard voor draadloze netwerken zijn.
3

Zorgen beveiliging van gegevens in het draadloze netwerk door de aankoop van een Wired Equivalent Privacy ( WEP ) compatibele router . Veiligheid is van het grootste belang in draadloze netwerken . WEP- , data -encryptie voor draadloze netwerken is gericht op het veiligstellen van gegevens die via radiosignalen de gegevens . Draadloze beveiliging van gegevens waarborgen protocollen geavanceerder dan WEP zijn Wi - Fi Protected Access ( WPA ) en WPA2 met WPA2 bieden het maximale niveau van beveiliging in draadloze netwerken .
4

Evalueer als u een draadloze ADSL -router met een externe of interne antenne . Een externe antenne geeft een betere signaaloverdracht , maar omslachtig te voeren rond als de gebruiker vaak mobiel . Sommige draadloze routers met interne antennes hebben voorziening voor een externe antenne gehechtheid aan signaalontvangst te verbeteren .
5

Evalueer andere kenmerken van de draadloze DSL-router aan te schaffen . Naast het aansluiten van netwerken en het mogelijk maken Internet- verbinding delen , kunnen routers diverse andere functies uit te voeren . Routers meestal bepalen de kortste weg van een datapakket naar de bestemming . Sommige routers bovendien fungeren als hubs of switches , extra firewalls en ondersteuning port forwarding capaciteit die nodig is om een webserver te hosten . Weten alle functies van de draadloze router moet volbrengen helpt bij het identificeren van de meest geschikte model . Vergeet niet dat routers met meer functies ook meer kosten .
6

Controleer de interface van de draadloze router met uw computers . In geval van een enkele computer , kunt u de draadloze router met een Ethernet -kabel , een USB-kabel , of gewoon via de antenne aan te sluiten . In geval van een Ethernet -kabel , moet uw computer zijn uitgerust met een LAN- kaart met een Ethernet-poort . In geval van een USB- router , je hoeft alleen maar een USB- poort op uw computer . Als uw computer over een draadloze LAN-kaart , hoeft u geen kabels aan te sluiten - de antenne van de draadloze breedband router zou rechtstreeks te communiceren met uw draadloze LAN -kaart . Als de router op een switch of een hub , moet de schakelaar ofwel een Ethernet -poort ( alle schakelaars hebben deze poort ) of een draadloze antenne .

Onderzoek 7 op de markt voor de verscheidenheid van draadloze DSL routers beschikbaar , hun kenmerken , best verkopende routers , en feedback van klanten . Identificeer de router geschikt is voor uw behoeften . Meer informatie over de kenmerken en prijzen van de verschillende modellen door te verwijzen naar online kopers gidsen . Blader door reviews en vergelijk prijzen . Sommige populaire kopers gidsen zijn Nextag , Windows Marketplace , MySimon en Epinions ( zie links hieronder ) .
8

Bel uw ISP na het vaststellen van een geschikte draadloze ADSL -router . Informeer bij de serviceprovider als ze verkopen het gewenste router . Soms , ISP's leasen routers voor extra maandelijks bedrag . Leasing kan een betere optie voor degenen die in een nieuw bedrijf te zijn en vereisen multi- functie high - end routers .
9

alternatief koopt de draadloze DSL router van online verkopers , waarvan de lijst zal beschikbaar zijn in de voornoemde kopers gidsen . Blader door de populaire online winkels zoals CompUSA , Best Buy en Circuit City ( zie links hieronder ) .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Service Pack 3 Wireless Connec…
·De voors en tegens van het geb…
·Hoe te testen van uw draadloze…
·Wat is een draadloze adapter v…
·De draadloze adapter zal geen …
·Wireless Home Networks Zonder …
·Wat is een Dual Band 2.4Ghz of…
·Hoe maak je een draadloos sign…
·Remote Access Gereedschap 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe gegevens verplaatsen van een pc naar…
·Hoe te configureren routingprotocollen 
·URL Monitoring Software 
·Hoe Vergelijk de Snelheden van High Spee…
·Hoe kan ik het IP-adres in een NetGear W…
·Hoe maak je een server maken in Murmur 
·Handmatig configureren van de proxyserve…
·Waarom is mijn laptop verbinding Slow na…
·Hoe je Ouderlijk toezicht instellen op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com