Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Remote Access Gereedschap
Externe toegang tot een computer heeft veel voordelen . Computer problemen oplossen en onderhoud kan worden gedaan vanaf een afstand, dat kan van pas komen voor software support centers - ze kunnen het probleem van een gebruiker te vinden en op te lossen zonder de noodzaak om een ​​man te sturen in het veld . Radmin

Radmin
of Remote Administrator is een RAS- suite uit Farmatech , een bedrijf opgericht in 1999 . Radmin is een van de bekendste en meest gebruikte hulpmiddelen voor externe toegang . Het wordt geleverd met vier belangrijke functies : Remote Viewer , Volledige remote control , File Transfer Protocol en Telnet . Met deze functies , het besturen van een computer van een afstand is zeer gemakkelijk en snel , net als fysiek aan de voorkant ervan . U kunt de volledige controle over de muis en het toetsenbord te nemen , en bestanden kunnen worden overgedragen van de host- computer naar de externe computer en vice versa door slepen en neerzetten .

Radmin 3 voegde ook een chat systeem om de communicatie te maken tussen de gebruikers van de remote host-computers en nog gemakkelijker . Radmin wordt geleverd met een 30 - dagen gratis trial . Het kost rond de $ 50 , of lager indien meerdere licenties worden gekocht op hetzelfde moment .
TeamViewer

TeamViewer
is een RAS- instrument afkomstig uit het Duitse bedrijf TeamViewer GmbH opgericht in 2005 . Het is een heel simpel stukje software , het aanbieden afstandsbediening vermogens zonder de noodzaak van de installatie . Het integreert volledig toetsenbord en muis controle , het delen van bestanden en controle vanuit een webbrowser . Het interfereert niet met firewalls , en biedt data -encryptie , zodat er geen gevoelige of prive- gegevens kunnen worden onderschept of gelekt .

TeamViewer
is gratis voor niet - commerciële gebruikers , en commerciële gebruikers kunnen ook het product te testen gratis voor kopen .
LogMeIn

LogMeIn
is een populaire remote access tool van LogMeIn Inc Het bedrijf werd opgericht in 2003 en heeft haar hoofdkantoor net buiten Boston , Massachusetts , met kantoren in heel Europa .

Het biedt afstandbediening mogelijkheden en file transfer protocollen . Extra functies zijn onder controle van een iPhone of iPad , die een grotere mobiliteit mogelijk maakt tijdens een verblijf verbonden met uw computer en gegevens . Het kan ook worden gebruikt om meerdere computers netwerk te verbinden via het internet . LogMeIn komt in gratis versies voor thuisgebruikers , terwijl de pro-versie heeft een startprijs van $ 69 voor een jaarabonnement .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wlan Beveiligingsprotocollen 
·Hoe het opzetten van een compu…
·De D - Link adapter werd niet …
·Wat is het verschil tussen Mic…
·Hoe te Qwest Vervang 2701HG - …
·Hoe laag draadloze signalen op…
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe maak je een WWAN- kaart te…
·Hoe maak je een externe antenn…
  Related Articles
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruik…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Toegang tot een router creëren 
Hoe krijg ik toegang tot mijn Linksys WC…
Hoe te verbinden Twee Linksys draadloze …
  Netwerken Articles
·Instructies voor een Linksys Wireless G …
·Hoe maak je een gratis Memory Stick krij…
·Hoe de Computer Administrator account To…
·Hoe te Groupwise mailbox Get Statistieke…
·Hoe de DNS delegatie Test 
·Heeft Ethernet Controller Affect Sound ?…
·Hoe een gateway Modem 400 Installeer SD4…
·Hoe je High - speed internet te krijgen …
·Hoe maak je een netwerk gebruiken Zonder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com