Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Heeft Ethernet Controller Affect Sound ?
Ethernet-controllers meestal niet van invloed op het geluid . Als uw geluidskaart wordt gemaakt door hetzelfde bedrijf als uw netwerkkaart , dan is de controllers voor elk kon komen in hetzelfde pakket . Een 'controller ' is een ander woord voor ' driver ', dat is software die helpt bij het ​​besturingssysteem begrijpen hoe de hardware dat op het te gebruiken . Als u problemen ondervindt met geluid , de kans groot dat het probleem ligt bij een corrupte of verouderde stuurprogramma . Ethernet

Ethernet
verwijst naar de netwerktechnologie gebruikt in lokale netwerken . Een Ethernet NIC , of Network Interface Card , verwijst naar een stuk hardware ontworpen voor aansluiting op een netwerk met een Ethernet- kabel . Dit is de technologie die het mogelijk maakt om informatie te verzenden en ontvangen via het internet .
Ethernet Controller

Een Ethernet -controller is een Ethernet- driver , een stukje software dat je besturingssysteem gebruikt om uw Ethernet- netwerkkaart controleren - vandaar de naam . Als u niet beschikt over een Ethernet -controller is geïnstalleerd , zult u niet in staat zijn om op het internet te geluidskaart drivers downloaden .
Driver Package Bundle

Soms hardwarefabrikant maakt meerdere inrichtingen voor een systeem. Dit is gebruikelijk bij apparaten, zoals laptops , waar elk stukje hardware meestal is geïntegreerd met het moederbord , dus als je drivers voor het moederbord te krijgen , meestal krijg je drivers voor meerdere apparaten . Als er iets misgaat tijdens de installatie van de stuurprogramma's gaat , kan je geluid niet goed werkt , en je zou denken dat een van de bestuurders , zoals de Ethernet-controller , is verantwoordelijk . Dit is echter een misvatting .
Hardware Conflicten

Het is mogelijk dat uw Ethernet-controller om je geluid beïnvloeden , omdat de hardware van verschillende fabrikanten conflicten kan hebben . Wanneer u uw eigen computer te bouwen of upgraden onderdelen afzonderlijk , is er altijd het risico van het kopen van incompatibele hardware . Het is niet al te vaak voor, maar bepaalde hardware gewoon niet werkt wanneer deze is gekoppeld met een ander op hetzelfde moederbord . Het zou de schuld van het moederbord , of misschien uw Ethernet-kaart werkt niet goed in het bijzijn van uw geluidskaart . Het hangt af van welke middelen elk stuk hardware wil gebruiken en de eisen die elke respectieve bestuurder legt op het besturingssysteem .
Problemen

Als u vermoedt dat uw Ethernet-controller van invloed is op je geluid op een negatieve manier , eerste regel van alle andere mogelijkheden . Zorg ervoor dat beide rijders voor elk stukje hardware up to date zijn . Controleer uw geluidsinstellingen te zien als er iets niet is gewijzigd . U kunt een apparaat uit te schakelen om te zien of de prestaties van de andere negatief wordt beïnvloed . Onderzoek een foutcodes die u ontvangt , want ze kunnen inzicht geven in de oorzaak van het probleem . Als al het andere faalt , moet u mogelijk een van de hardware onderdelen vervangen om het systeem harmonie hebben . Voordat u dit doet , echter , contact opnemen met de fabrikant van elk stukje hardware om te zien of er bekende conflicten . Het ondersteunend personeel in staat zijn om u een oplossing die niet gepaard gaat met het vervangen van hardware geven .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is het verschil tussen Gra…
·XP 64-bits Ethernet Adapter Dr…
·Over Wireless Ethernet Cards 
·Problemen met laden een Ethern…
·Asus M4A Ethernet-poort werkt …
·Hoe maak je een Apple basissta…
·Hoe te testen Als een Ethernet…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Die Ethernet -kabel heb ik nod…
  Related Articles
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Hoe goed werkt een draadloze router werk…
Wat betekent Wireless Mean ? 
Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
Waarom wordt mijn draadloze router Werk …
Heeft Wireless Router beveiliging Affect…
Hoe werkt een WiFi Uitzender krijg je ee…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een printer in Citrix Web Add…
·Aansluiting Problemen in de Motorola DSL…
·Het maximum formaat voor Wireless Adapte…
·Cat 5 Vs . Cat 6 kabel Specificatie 
·Wat zijn IP-adressen en klassen? 
·Waarom is Verzenden /ontvangen Knipperen…
·Hoe maak je een thuisnetwerk instellen o…
·Hoe maak je een Zoom Mini Externe USB ge…
·Hoe maak je een draadloos netwerk uitbre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com