Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
XP 64-bits Ethernet Adapter Driver problemen
Met recente ontwikkelingen in de consumenten -processors , heeft Microsoft in staat om 64 - bits versies van veel besturingssystemen bieden geweest . Een 64 - bits besturingssysteem brengt vele voordelen , maar soms problemen mee ook. Bruikbare drivers , de software die uw computer gebruikt om te communiceren met zijn eigen hardware , zijn een veel voorkomend probleem bij 64 - bit systemen . Als een driver voor uw Ethernet-adapter is niet up -to - date of is niet bedoeld voor 64 - bit systemen , zal je moeite hebt met internet toegang . Network Card

U moet eerst de juiste productnaam voor uw netwerkkaart te identificeren , je zal deze nodig hebben om de juiste stuurprogramma's voor je systeem . De naam van het product moet worden op de doos en op de gebruiksaanwijzing . Als je deze niet hebt , kunt u de naam controleren door te klikken op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het scherm . Klik vervolgens op " Configuratiescherm " en vervolgens " System Properties" om een ​​nieuw venster te openen . Vervolgens klikt u op het tabblad " Hardware " en vervolgens de " Apparaatbeheer" . Klik op het plusteken naast " Network Adapters " om de naam van de adapter weer te geven.
Onverenigbaarheid

Als u een Ethernet-netwerkadapter apart aan te schaffen , of als u uw besturingssysteem een upgrade systeem naar Windows XP , zorg ervoor dat de netwerkadapter is compatibel met Windows XP 64 - bit . Indien de fabrikant niet ondersteunt XP 64 - bit , zal je een nieuwe netwerkkaart nodig . U kunt de gebruiker handleiding of website van de fabrikant te controleren voor informatie over compatibiliteit .
Up - To-Date Drivers

Als je verouderde stuurprogramma's voor de netwerkadapter , kunnen ze problemen met de internetverbinding of eventueel problemen met andere software op uw systeem veroorzaken . De beste plaats om de meest recente drivers te vinden is de website van de fabrikant. De site moet in de handleiding voor uw Ethernet-kaart worden vermeld . Als je niet de handleiding hebt , kunt u de site te zoeken door het uitvoeren van een internet zoeken naar de naam van de adapter . Drivers zijn meestal beschikbaar in de rubriek "Support " .
System Updates

Als uw Windows- systeem is niet up -to - date zijn, kunnen er compatibiliteitsproblemen veroorzaken met enige inrichting , waaronder een netwerkadapter . U kunt bijwerken door te klikken op de knop "Start " in de linkerbenedenhoek van uw scherm, en dan ' Configuratiescherm ' en vervolgens ' Automatische updates . " Klik op de " Windows Update-website " link naar de sectie -update van Microsoft's website te openen . Verleen de site toestemming om ActiveX te voeren en om uw computer te scannen . Je moet alle aanbevolen updates te installeren dat de site verschijnt.

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe Hook Up een D - Link Fast …
·Toshiba Computer Problemen met…
·Hoe je het fysieke adres van e…
·Hoe u uw computer Local LAN Et…
·Hoe te converteren Coax naar E…
·Hoe maak je Config een Win XP …
·Hoe je Ethernet -kabel Bedradi…
·Hoe maak je een Ethernet -swit…
·Hoe maak je een computer met E…
  Related Articles
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een HP Laptop met Windows XP…
Hoe Hook Up een draadloze router om Wind…
Hoe kan ik een draadloze adapter voor Wi…
Hoe te Netwok Mac OS X & Windows XP met …
Hoe het opzetten van een Windows XP Home…
Hoe maak je een Wireless Network Setup i…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Internet Filters Bypass Zonde…
·Hoe maak je een faxserver Build 
·Hoe hebben Voicemail voor een VoIP Phone…
·Hoe om bestanden te uploaden naar Megaup…
·Hoe kan ik toevoegen draadloos aan mijn …
·Hoe maak je een Yagi antenne gebruiken v…
·Hoe te Connect 3 computers naar Ethernet…
·Hoe maak je een VPN -netwerk te creëren…
·Hoe het opzetten van een Cisco IP Phone …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com