Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een faxserver Build
Het bouwen van een fax server biedt beheerders een gemakkelijke, gecentraliseerde wijs fax diensten te beheren en te monitoren in een netwerkomgeving . Fax servers in de plaats van stand-alone faxapparaten en vermindering van het aantal machines en fax lijnen nodig zijn in het kantoor , binnenkomende ongewenste faxberichten van de zwarte lijst nummers automatisch te verwerpen , en het proces documenten gehinderd door papier of de inkt supplies . In hoog - volume fax omgevingen , de bouw van de fax server op een dedicated server of computer kan de dienst soepel te laten verlopen , met gebruikmaking van haar eigen set van middelen onafhankelijk van alle andere programma's en processen . Instructies
Install Fax Server Role
1

Klik op de knop "Start " , en dan " Systeembeheer " aan de rechterzijde van het menu . Klik op " Server Manager " in het pop - upmenu . Klik op " Rollen " > " Rollen toevoegen . " Het venster " wizard Functies toevoegen " verschijnt . Kopen van 2

Klik op " Server Rollen " van de linkerzijde van het venster . Klik op het vakje naast " Fax Server . " Uit het pop - up menu , klik op "Add Required Role Services . " Klik op " Next . " Het venster " Select Faxgebruikers " verschijnt .
3

Klik op 'Toevoegen' aan de rechterkant van het venster . Typ de domeinnaam en de gebruikersnaam voor de groepen of gebruikers ze toegang tot de fax server op te geven . Klik op " Next . " De " stellen wie toegang tot de Fax Server Inbox " wordt weergegeven. Kies een van de genoemde opties die van toepassing is op uw netwerk . Klik op " Next " en het venster "Confirm Installation Selections " verschijnt . Klik op " Next " om de fax server rollen en gebruikersaccounts te installeren . Start de server .
4

Klik op 'Start' > ' Uitvoeren ' en typ " control printers " in de blanco . Bekijk de lijst met printers op de fax printer " Fax " bestaat garanderen . Als de fax printer verschijnt in de lijst , sluiten uit . Zo niet , herhaal het proces.
Install Drivers
5

Klik op 'Start ' > ' Systeembeheer '. Klik op " Print Management" in het pop - upmenu .
6

Klik op " Print Servers " aan de linkerkant van het venster , en vervolgens " Fax " > "Printers ". Rechtsklik op de printer in het centrum raam en uit het drop - down menu en klik op ' Manage Sharing " > " Extra stuurprogramma . "
7

Klik op de processor en het besturingssysteem in het " toevoegen printer driver Wizard " die de bestuurder zal gebruiken . Klik op " Next . " De software installeert de benodigde stuurprogramma's voor de fax server software te draaien .
Network Discovery & Telefonie
8

Klik op 'Start ' > ' Configuratiescherm'. Vanuit het Configuratiescherm , klik op " Netwerk en internet . " Klik op " Center Netwerkcentrum " > "Wijzig geavanceerde instellingen voor delen . " De " Geavanceerde instellingen voor delen pagina " verschijnt .
9

Klik op de vervolgkeuzepijl naast " Domain . " Klik op " Turn on network discovery , " en klik op ' Wijzigingen opslaan '.
10

Klik op " Start " > " Systeembeheer " > " Services . " Klik met de rechtermuisknop " PnP - X IP Bus Enumerator , " en klik op "Start ". De software zal automatisch op zoek gaan en elke netwerk- printer te installeren . Sluit uit het raam .
11

Klik op 'Start ' > ' Uitvoeren ' en typ "control telefonie " in de blanco . Typ de locatie-informatie , codes en hoe u een buitenlijn in de ruimtes voorzien bellen . Klik op " Apply " > " OK . "

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Lijst van LAN- protocollen 
·Hoe om te synchroniseren mappe…
·Hoe te configureren WCG200 
·Basic Computer Networking Conf…
·Hoe te verbinden 6 LCD Beeldsc…
·Hoe je twee computers netwerk …
·Hoe om te chatten over LAN 
·Hoe te installeren Active Dire…
·Hoe maak ik een zelfgemaakte 2…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·IP Traffic Monitoring tools 
·Hoe maak je een interne VLAN wissen op e…
·Installatie Procedures voor een Brocade …
·Wat is het proces dat plaatsvindt tussen…
·Hoe een RT31P2 Unlock 
·Hoe maak je een mobiele telefoon te gebr…
·Hoe te wachtwoord beveiligen Gedeelde Sc…
·Hoe maak je een URL krijgen van een gelu…
·Hoe te Netgear XE102 installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com