Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De D - Link adapter werd niet gevonden in Windows 7
D - Link biedt een verscheidenheid aan netwerkadapters voor PC gebruik . Er zijn een aantal fundamentele stappen voor probleemoplossing te proberen als je moeilijkheden ondervindt bij het opsporen van een adapter in Windows 7 . Zorg ervoor dat de adapter is aangesloten , download de nieuwste drivers van de D - Link website en controleer op conflicterende apparaten . Als het probleem aanhoudt , extra middelen voor probleemoplossing beschikbaar . Controleer Connections

Voordat u verder gaan controleren de adapter correct is aangesloten op uw pc . Als u gebruik maakt van een interne PCI -kaart , schakelt u de pc en verwijder eventuele statische elektriciteit in uw lichaam , of uzelf te aarden , door het aanraken van de buitenkant van de zaak . Open de PC en bevestigen dat de kaart stevig in de sleuf wordt geduwd . Indien nodig , plaats de PCI-kaart in een andere sleuf . Als u gebruik maakt van een externe USB-adapter , het proces is hetzelfde , bevestigen dat het apparaat correct in de USB-poort , en test een alternatieve poort door het aansluiten van een USB-apparaat aan een poort rechtstreeks aangesloten op het moederbord , in plaats van een op een extensie of hub .
update drivers

de drivers voor de D - Link -adapter bijwerken zorgt ervoor dat het apparaat laatste bug fixes en de nieuwste hardware en software , zoals het Windows 7 -besturingssysteem , zijn inbegrepen . Bezoek de D - Link website om de juiste stuurprogramma's voor uw adapter te vinden . Volg de link "Support " en voer het modelnummer van uw apparaat om de juiste downloads vinden . Voer het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om de update te voltooien . Het is belangrijk om te zorgen voor de nieuwste Windows-updates zijn gedownload en via de Windows Update- onderdeel van het Configuratiescherm , die automatisch optreedt op de meeste systemen geïnstalleerd .
Controleer op conflicterende hardware
< br > p Er is een kans dat een ander hardware -apparaat is een conflict tussen de D - Link adapter en te voorkomen dat het wordt ontdekt , met name als het tweede apparaat is netwerkgerelateerde . Koppel alle onnodige randapparatuur van de computer , met inbegrip van eventuele interne of externe adapters . Dit leidt Windows te richten op de D - Link adapter en het te gebruiken als uw primaire verbinding met het lokale netwerk . Bezoek het Netwerkcentrum in het menu Start om te controleren of Windows wordt met behulp van de D - Link -adapter om online te verbinden .
Verdere Problemen Resources

Controleren van de adapter aansluiting en het updaten naar de nieuwste drivers moeten de meeste problemen op te lossen , maar als het probleem aanhoudt de sectie technische ondersteuning van de D - Link website te raadplegen . Zoeken in de Knowledge Base met behulp van de adapter modelnummer om artikelen aan het probleem te vinden die relevant zijn . U kunt ook contact opnemen met D - Link's technische support center . Bovendien , Windows 7 bevat wizards voor probleemoplossing die licht kunnen werpen op de oorzaak van het probleem . Klik op de " Help en ondersteuning " op het menu Start naar de juiste stap -voor-stap -wizard te starten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Linksys WAG200G…
·Hoe te vertellen als een draad…
·Uitleg van draadloze connectiv…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Inter - Access Point Protocol 
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe te Qwest Vervang 2701HG - …
  Related Articles
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Wat gebeurt er als ik niet over een Defa…
·Waarom zijn snelle internetverbinding fi…
·Hoe een Shared Drive Setup 
·Hoe aan te melden bij Sprint Overdrive 
·Problemen met Ventrilo 
·Hoe te Zwaar Stress Your Network 
·Bluetooth -technologie en haar toepassin…
·De voors en tegens van de verschillende …
·De beste manier om verbinding Modem van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com