Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat betekent Error 211 Mean ?
"Fout 211 ", een boodschap die je zou kunnen zien bij het installeren van de software voor een Linksys draadloze netwerkadapter , verschijnt als het stuurprogramma voor de adapter niet is geïnstalleerd . Wanneer deze fout optreedt , geeft de software de melding " De netwerkadapter is niet goed geïnstalleerd . " Na het oplossen van het probleem , kunt u de software- installatie te voltooien . Resolutie

U kunt de " Error 211 " -bericht op te lossen door het installeren van het stuurprogramma voor de draadloze netwerkadapter . Stuurprogramma's voor Linksys -producten zijn beschikbaar op de website van Cisco . Na het downloaden van het stuurprogramma , kunt u deze automatisch geïnstalleerd door extractie in een map en dubbelklikken op het installatieprogramma .
Oorzaken

De " Error 211 " -bericht kan verschijnen als u probeert om de connection manager software voor een Linksys draadloze adapter te installeren zonder stuurprogramma van de adapter eerst installeren . U kunt deze fout ook te zien bij het starten van de connection manager software of het stuurprogramma voor de draadloze adapter is beschadigd .
Bevestiging Juiste Operation

Na het installeren van de stuurprogramma voor uw Linksys draadloze netwerkadapter , kunt u de juiste handeling te bevestigen met behulp van Windows Apparaatbeheer . Na het openen van de Device Manager, vouw de categorie " Network Adapters " . Je moet een vermelding bevatten van de netwerkadapter juiste merk en model te zien . Als er geen naam aanwezig is, zou u het vinden onder de " Overige apparaten " rubriek . U kunt het stuurprogramma bij te werken met de rechtermuisknop op de vermelding onder " Overige apparaten " en het selecteren van "Update Driver Software " op het menu Context . Selecteer de map waar u het stuurprogramma om de update van het stuurprogramma te voltooien uitgepakt .
Alternatief Problemen

Als u het stuurprogramma hebt geïnstalleerd voor de netwerkadapter en blijven zie de " Error 211 " boodschap , de draadloze netwerkadapter kan niet volledig worden ingebracht in de sleuf of poort . U kunt dit probleem oplossen door het verwijderen van de adapter , wacht enkele seconden en hem opnieuw te laden . Herstarten van de computer kan ook de fout te elimineren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Waar is de Network Scanner Too…
·Wat is IAPP in Netwerk ? 
·Hoe kan ik een Netgear 2.0 dra…
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Soorten Wireless LAN 
·Hoe kan ik mijn Network Securi…
·Hoe kan ik Schakel de Wireless…
·Hoe je draadloze dekking uitbr…
·Hoe Draadloos Internet werkt b…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te Ethernet Cards Verwijder 
·Hoe maak je een WiMax netwerk op te bouw…
·De geschiedenis van het World Wide Web o…
·Hoe te installeren D - Link DSS 16 
·Hoe te Turn On WiFi op AT & T DSL 
·Aanbevolen Routers voor Comcast Modems 
·Hoe een LDAP-verificatie Test 
·Hoe kan ik een fax -modem gebruiken Met …
·Breedband en 4G 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com