Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Draadloos Internet werkt behulp Waves
Sinds 1999 zijn Wi - Fi -systemen beschikbaar om breedband internet toegang door een huis of bedrijf zonder kabels leveren geweest . Wi- Fi- routers zijn een steeds vaker voorkomende consumentenproduct . Meerdere computers dezelfde internetverbinding , zolang ze zich binnen het bereik van het Wi - Fi-router te delen . Communicatie tussen computers en routers gebeurt door radiogolven . Radio Waves

Je zou een radiogolf als een grote bult visualiseren . In feite , de golf begint halverwege , stijgt tot het maximum , daalt deze naar het minimum , dan stijgt naar de halverwege mark . Een echte radiogolf ziet eruit als een schuine " S. " Deze configuratie van het signaal loopt van nul tot maximum positief naar negatief maximum en terug naar nul . Dit heet een cyclus , dat is de industrie term voor een complete radiogolven .
Frequenties

Radiogolven
reizen op verschillende snelheden . Deze snelheid wordt een frequentie . Hoe meer golven per seconde , hoe hoger de frequentie . Frequentie is de maat voor de lengte van een cyclus . De meeteenheid voor radiogolven wordt een " hertz ", die cycli per seconde meldt genoemd . Een kilohertz is 1.000 hertz , een megahertz is 1 miljoen hertz , en een gigahertz is 1000000000 hertz . De microgolfgebied radiofrequentie valt tussen 1 en 100 GHz . Wi- Fi-netwerken draaien binnen dit bereik . Zij maken gebruik van ofwel 2,4 GHz of 5 GHz - of beide
Computer Data

Computers
kan geen verbinding maken met netwerken , tenzij ze een netwerkadapter . . Zowel bedrade en draadloze netwerkadapters moeten parallelle data van de computer te zetten naar seriële data . In computers bits ( binaire getallen ) reizen van het ene punt naar het andere langs acht draden . Alle 8 bits van een byte te verlaten en komen samen . Communicatie moet bits in een lijn : bit 1 wordt gevolgd door bit 2 enz. . Dus , computergegevens heeft seriële en vervolgens omgezet naar een elektronische puls te worden gemaakt .
Netwerk Wires

Ondanks zijn naam , draadloze communicatie heeft draden . De antenne of een draadloze adapter is een koperdraad , hetzelfde als de draad in een netwerkkabel . In netwerkkabel , die draad reikt naar een ander apparaat . In draadloze systemen , wordt aan een uiteinde geaard en opknoping in lucht aan de andere kant . In zowel bekabelde en draadloze systemen , de netwerkadapter pulsen gegevens op de draad als een elektronisch signaal . Wanneer de huidige passeert langs een draad , het creëert een magnetisch veld rond die draad , de pols van de lading op de draad in een antenne zorgt voor een pulserend magnetisch veld , dat straalt door de lucht .
Modulatie < br >

een Wi - Fi- zender zendt een regelmatige puls genoemd een " draaggolf , " een uniforme golf markering frequentie . De netwerkadapter voegt de gegevens dat wordt ontvangen van de computer met de draaggolf . Dit verandert de vorm van de draaggolf . Dit wordt " modulatie ". Elke ontvanger binnen het bereik , dat is een andere koperdraad opknoping in de lucht , vangt de magnetische golven en verzendt de puls een netwerkadapter . De netwerkadapter trekt de draaggolf frequentie , waardoor het datasignaal . Dit wordt vervolgens omgezet in parallelle data en verzonden naar de ontvangende computer .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Wireless Speed ​​Optima…
·Hoe te verbinden met een Links…
·Hoe te Connect PC & Apple Comp…
·DIY : WiFi USB Antenne Van Sat…
·Hoe kan ik een LinkSys Wireles…
·3G Vs . Wi- Fi voor Speed ​​
·Hoe kan ik verbinding Twee dra…
·Kunt u gebruik maken van een t…
·Wireless G & N Compatibele kaa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een XBox en een c…
·Hoe kan ik een oude laptop gebruiken als…
·Hoe om te achterhalen of mijn IP- adres …
·Hoe het opzetten van een Ethernet- verbi…
·Hoe te verbinden Twee Apple basisstation…
·Hoe je DNS en Ipconfig Bewerken 
·Verizon Wireless MiFi 2200 Problemen opl…
·EAP Communication Protocols 
·Definitie van Internet Telefonie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com