Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe werkt draadloos werken?
Draadloze netwerken , beter bekend als Wi - Fi , zijn steeds populairder voor thuisnetwerken . Verschillende leden van het huishouden kan een internetabonnement , elk met hun eigen computer in verschillende delen van het huis te delen zonder dat u kabels lopen overal in het gebouw . Iedereen weet dat " draadloos " geen kabels gebruiken , maar wat betekent het gebruiken? Gegevens
Pakketten

In bekabelde netwerken , data reist rond het netwerk in een structuur heet een packet . Het pakket lichaam een ​​segment van gegevens en netwerksoftware zet headers aan de voorzijde van de verpakking . De headers bevatten administratie gegevens . Dit omvat de bron-en bestemmingsadres van het pakket , alsmede identificatoren voor beide aanvragen via het netwerk communiceert . Draadloze netwerken gebruiken precies dezelfde structuur van een datapakket . Het enige verschil tussen vaste en draadloze netwerken is het netwerk medium .
Radio Waves

Draadloze netwerken zenden de gegevens via radiogolven . Deze worden gegenereerd door een geleider op de draadloze netwerkkaart geïntegreerd in de computers en routers van het netwerk . Radiogolven zijn een magnetische verstoring die stralen uit van een antenne die aan de dirigent als de rimpelingen in een vijver geraakt met een steen . Net als de rimpelingen in het water verstoord , de radiogolven uit te breiden in een cirkel steeds zwakker met de afstand . De golven vormen een cirkel rond de antenne , waardoor een signaal footprint . Een ontvanger binnen die footprint kan oppikken van de signalen als het afgestemd op de juiste frequentie .
Frequency

Frequency
is een kwestie van timing . Het is het aantal radiogolven per seconde . Stel je voor het horen van een regelmatige drum beat . Die beat krijgt sneller en sneller , totdat het klinkt als een continu geluid . Het is niet , het is gewoon dat het menselijk oor niet is afgestemd op een frequentie boven een bepaald punt . De ontvanger moet werken op dezelfde frequentie als de zender zodat het kan het verschil tussen een reeks golven detecteren . Wi- Fi- systemen maken gebruik van frequenties van zowel 2.4 GigaHertz of 5 GigaHertz . Dual - band apparatuur gebruikt beide .
Modulation

draadloze netwerkadapters
converteren binaire data ( nullen en enen ) in een vierkante golf . De adapter genereert een constante standaard golf bij de zendfrequentie . Dit wordt de draaggolf . De gegevens golf wordt samengevoegd met de draaggolf in een proces genaamd modulatie . De ontvangende antenne demoduleert de wave door het aftrekken van de draaggolf . De resterende golf wordt vervolgens omgezet terug in binaire gegevens .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Inter - Access Point Protocol 
·GPS -antenne die werkt met Net…
·Hoe maak je een Mobile draadlo…
·Hoe het opzetten van een WiFi …
·Hoe de Gemiddelde RSSI Bereken…
·Het effect van de Wireless WAN…
·Hoe Hook Up Direct TV On - Dem…
·Hoe maak je een draadloze comp…
·Hoe je Wi - Fi Hotspots Toegan…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Handmatig verwijderen van een Acronis Sn…
·De nadelen van asymmetrische encryptie 
·Hoe vindt My Webpage Directory 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe kan ik een Online Kleding Business S…
·Hoe maak je een LAN Modem converteren na…
·Kerberos Stap - voor-stap handleiding 
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
·QOS instellingen voor Netflix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com