Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een LAN Modem converteren naar een Wireless Modem
Het omzetten van een LAN ( Local Area Network ) -modem met een draadloos modem door middel van een draadloze router kan een gebruiker verbinding met het internet vanaf elke locatie binnen een bepaald bereik . Wi- Fi- compatibele computers of andere Wi - Fi -ready elektronische apparaten, zoals draadloze printers en gaming consoles , zoals de Nintendo Wii of PlayStation 3 , zijn enkele voorbeelden . Een draadloze modem /router maakt het ook mogelijk de gebruiker om een draadloos thuisnetwerk te creëren , zodat bestanden kunnen worden gedeeld tussen twee of meer computers zonder een directe verbinding door middel van omslachtige draden . Wat je nodig hebt
internetdienst
LAN modem
Draadloze router
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel en haal de stekker uit vanaf je LAN modem . kopen van 2

Verwijder de Ethernet -kabel ( meestal blauw ) van Ethernet-aansluiting van de computer ( laat deze aangesloten op de LAN- modem ) , als een computer op dit moment is aangesloten op de LAN- modem . Sluit de computer af .
3

Sluit de Ethernet-kabel die u zojuist hebt losgekoppeld van de computer ( of een nieuwe Ethernet-kabel als u geen gebruik maakt van een reeds bestaande een) in de achterkant van de draadloze router zodat het nu loopt van de LAN- modem naar de draadloze router . De juiste aansluiting aan de achterkant van de draadloze router wordt meestal aangeduid met " Ethernet " of "internet".
4

Sluit de voedingskabel aan en zet de LAN- modem . Laat de LAN- modem ongeveer 30 seconden nodig om volledig te starten . Een reeks lampjes op de voorkant van de LAN- modem moet gaan knipperen , dan vestigen in een vrij stabiel knipperpatroon .
5

Sluit de stroom aan en schakel de draadloze router . Laat de draadloze router ongeveer 30 seconden nodig om volledig te starten . Een reeks lampjes op de voorzijde van de draadloze router moet gaan knipperen , dan vestigen in een vrij stabiel knipperpatroon .
6

Herstart alle Wi - Fi- compatibele computers of andere Wi - Fi -ready elektronische apparaten die u verbinding wilt maken met het internet door middel van de draadloze router . Zet het eventueel die momenteel zijn uitgeschakeld .
7

Toegang tot uw favoriete internet browser ( zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox ) op het Wi - Fi- computer om uw internetverbinding te controleren .

Toegang tot elke functie die toegang tot het internet op de andere Wi - Fi -ready elektronische apparaten om uw internetverbinding te controleren vereist .

sommige Wi - Fi- computers en andere Wi - Fi -ready elektronische apparaten vereisen dat u handmatig verbinding maken met een nieuw draadloos netwerk . Voor computer /apparaat specifieke instructies , zie ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing /handleiding of bezoek de website van de fabrikant.

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Verizon Modem …
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe je kabelmodem Verhoging sn…
·Doet een High Power Wireless M…
·Hoe kan ik een verwijderd inte…
·Wat is een externe mini USB-mo…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe uw Motorola SB5120 modem C…
·Helpen om een ​​AT & T DSL- Mo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is de betekenis van Mbps in Computer…
·Hoe maak je een Gigabyte switch gebruike…
·Heeft Facebook & MySpace Affect Children…
·Hoe maak je een VMNG300 50MB kabelmodem 
·Hoe te Camtasia films Put in Joomla 
·VoIP Law 
·Wat zijn IP-adressen gebruikt? 
·Hoe te Domeinen te verwijderen van Windo…
·Hoe te installeren AT & T DSL Internet M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com