Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een VMNG300 50MB kabelmodem
Ook bekend als de Ambit U10C035 configureren , de VMNG300 is een DOCSIS kabelmodem speciaal gebouwd voor Verizon om uit te geven aan haar klanten . Terwijl deze modem is gespecialiseerd met het merk Verizon , kan het ook werken voor andere kabel providers die Ambit modems ondersteunen . Of Verizon uitgegeven dit modem voor gebruik op hun dienst of je hem tweedehands gekocht , het proces van het configureren van de modem voor een Internet -verbinding is vrijwel hetzelfde . Sluit de modem aan op uw kabel -service , computers en communicatie- apparaten een verbinding tot stand . Instructies
Aansluiten op uw kabel provider
1

Sluit een coaxkabel aan op aansluiting coax aan de achterkant van het modem , dat is de aansluiting met het label " Cable " op het uiterst rechts . Terwijl de aansluiting handvast moeten zijn , voorkomen dat over - aanscherping , zodat je niet strippen de nogal fragiele draden op de modem coax -aansluiting . Kopen van 2

Sluit de meegeleverde 12V voedingsadapter aan op de "Power " poort op de achterkant van uw modem en de stekker in een stopcontact of een overspanningsbeveiliging.

Look 3 voor een sticker op de modem of de modem het MAC-adres geeft en bel uw kabel provider als je probeert om deze modem te gebruiken op een andere dan Verizon service. Zij zullen vragen voor dit adres bij de provisioning van uw modem . Als u niet het MAC-adres ergens afgedrukt op de modem te zien , moet u uw modem rechtstreeks aansluiten op een computer om deze informatie te verkrijgen . Als u wordt gevraagd wat het merk en model nummer is , kon je ze vertelt dat het een Ambit U10C035 als ze niet weten wat de VMNG300 is .
Direct PC Connection en verkrijgen van MAC-adres
Goedkope 4

Sluit een uiteinde van de meegeleverde Ethernet- kabel aan op de " 1000BaseT " -poort aan de achterkant van uw modem en het andere uiteinde aan op de Ethernet -aansluiting op uw computer . Op een desktop , is de Ethernet -aansluiting meestal op de achterkant van de computer , op een laptop , is het meestal aan de zijkant
5

toestaan ​​maximaal drie minuten om het apparaat aan op een vast te stellen. verbinding met uw computer en een kabel provider . Na dit uw internetverbinding moet bereid zijn om te gebruiken . Lees verder als u het MAC-adres van de modem te verkrijgen .
6

Open een webbrowser op uw computer en ga naar " 192.168.100.1 " door het adres in uw adresbalk en druk op de " Enter " key . Dit brengt u naar de kabelmodem Information pagina .

Kijk naar de " MAC Address " op de kabelmodem Information pagina 7 . Bel uw Kabel Internet provider en hen met dit adres wanneer gevraagd .
Aansluiting op router of het andere Access Point
8

Sluit een uiteinde van de meegeleverde Ethernet- kabel aan op de " 1000BaseT " -poort aan de achterkant van uw modem en het andere uiteinde op de Ethernet- aansluiting op de achterkant van de router . Houd in gedachten dat de meeste routers hebben meerdere Ethernet -aansluitingen en slechts een van hen wordt gebruikt voor het aansluiten van een modem . In de meeste gevallen wordt de juiste connector met de aanduiding "Internet " of " Modem . "
9

toestaan ​​maximaal drie minuten voor het apparaat om een ​​verbinding met de router tot stand . Als uw computer rechtstreeks is aangesloten op de router via een Ethernet-kabel , moet de internetverbinding gereed voor gebruik . Echter , als je gebruik maakt van een draadloze router met encryptie ingeschakeld je nodig hebt om Windows te voorzien van draadloze encryptie sleutel van de router .
10

Klik op de " Wireless " pictogram in het systeemvak . Deze laadt een context menu met alle van de lokale draadloze netwerken in uw omgeving . Klik om uw netwerk te selecteren en klik op de knop " Connect " .

Type 11 in de beveiliging informatie als daarom wordt gevraagd en druk op " Enter " om te verbinden. Je hebt nu toegang tot internet via uw draadloze router .

Previous: Next:
  modems
·Hoe om te controleren een HP P…
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe maak je een US Robotics 33…
·Hoe te Connect Desktop op DSL …
·Hoe kan ik een externe modem i…
·Hoe Hook Up een Cable Modem & …
·Hoe te Modemsnelheid maximalis…
·Hoe een gateway-router met een…
·Hoe u uw kabelmodem Boost 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kan elke printer worden aangesloten op e…
·Toegang krijgen tot gegevensbronnen tuss…
·Hoe maak je een Domain Administrator-wac…
·Hoe maak je een Boondocks Avatar Creëre…
·Hoe te configureren Cisco Linksys 
·Hoe te installeren Twee Ethernet- kaarte…
·Wireless LAN beveiliging Risico's 
·Home VoIP- opties 
·Traceroute Explained 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com