Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Mijn 2Wire AT & T Modem Houdt Dropping de Verbinding
2Wire is een merk van de modem of gateway die meestal wordt uitgegeven door AT & T voor gebruik met haar internetdiensten , op het moment van publicatie . Een modem verzendt de internetverbinding van de bron op de computer via bedrade verbindingen , terwijl een gateway werkt als een modem en router in een, het creëren van zowel bedrade en draadloze verbindingen . Wanneer de verbinding wordt verbroken met de 2Wire modem , wordt de internetverbinding van de computer laten vallen . Connectiviteit

Een unplugged of losse draad kan ertoe leiden dat uw Internet- verbinding correct en plotseling druppel verbinden . Indien een losse draad constant wordt verplaatst of verstoord onder je bureau , het kan de verbinding verbreken . Zoals losse draden , kan een schakelaar die per ongeluk kunnen worden verplaatst of uitschakelen van de breuk in de verbinding veroorzaken . Het waarborgen van de bedrading van al uw computer onderdelen correct is ingesteld kan herstellen en onderhouden van de internetverbinding. Wanneer een telefoon wordt gebruikt op dezelfde telefoonaansluiting als de DSL- lijn , is een DSL-filter nodig om interferentie te voorkomen .
Equipment

Problemen Ga met de 2Wire modem of miscommunicatie tussen apparaten kan de modem de verbinding te verbreken . Reset alle aangesloten apparaten , inclusief de computer , 2Wire modem en alle routers van afsluiten en de stekker uit het apparaat . Na het opnieuw aansluiten en opstarten , heeft de communicatie gereset en de internetverbinding kan zijn hersteld . Plotselinge spanningspieken of een probleem met de bedrading kan een 2Wire modem veroorzaken voor onbepaalde tijd storingen .
Internet Speed ​​

Het verzenden en ontvangen van informatie via het internet gaat data reizen via verschillende gebieden van draden en netwerken . Langzamere internet snelheden kan ertoe leiden dat de AT & T -verbinding af te zetten of onvindbaar zijn voor langere tijd . Ook optimaliseren computer met hoge snelheid verbindingen en bijgewerkt apparaten handelen kan nodig zijn om de snelheid van Internet behandelen . Voer een snelheidstest te bepalen of de AT & T -verbinding defect en te traag of uw computer kan worden gebreke de verbinding zou kunnen zijn .
Internet Service Provider

Zoals elke bedrijf , AT & T zou kunnen worden met problemen met zijn internetverbindingen . Check een huistelefoon voor een kiestoon te bepalen of het bedrijf wordt downtime of het toepassen van een upgrade van zijn dienst, die de verbroken verbindingen kunnen veroorzaken . AT & T zal u voorzien zijn netwerk connectiviteit status en kan u helpen bij eventuele problemen die kunnen voortvloeien uit defecte kabels of aansluitingen oplossen .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je Stuur een fax met …
·Hoe maak je een Fiber Optic Mo…
·Waarom heeft de modem blijven …
·Wat is een Wireless Modem ? 
·De oorzaken voor een Out of Sy…
·Hoe te Dial - Up Fix Modem Pro…
·Hoe maak je een PCI -modem ver…
·Hoe je meerdere computers verb…
·Hoe maak je een Comcast modem …
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een 2Wire router configurere…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe maak je een Mac Netwerk op AT & T Ma…
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe maak je een 2Wire Gateway Problemen 
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
  Netwerken Articles
·Netwerk Hubs Vs . Schakelaars 
·Linksys Network Hub instructies 
·Hoe Hook Up een kabelmodem en Multiple W…
·Hoe maak je een NETGEAR Wireless USB Ada…
·De voordelen van dedicated servers 
·Hoe de DNS Resolve Test 
·Hoe te Zet de UPnP op een D - Link Gamin…
·How to Set Up Draadloos internet zonder …
·Handmatig downloaden Windows Updates voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com