Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wireless LAN beveiliging Risico's
Draadloze netwerken zijn relatief gemakkelijk en goedkoop op te zetten vandaag . Naast de vele bedrijven die draadloze LAN's hebben geïnstalleerd , hebben veel mensen draadloze LAN's geïnstalleerd in hun huizen en genieten van de voordelen van het aansluiten zonder kabels . Helaas kan het gemak van draadloos LAN en de aard van draadloze technologie veel gebruikers vertrekken in woningen en bedrijven met een netwerk dat niet is beveiligd , bloot hun persoonlijke en zakelijke informatie op een drive - by cybercrimineel . Oorlog Drivers
Beveilig uw draadloze LAN tegen oorlog chauffeurs .

" Oorlog rijden" is een term die beschrijft rondrijden op zoek naar draadloze netwerken . Deze cyber criminelen rijden door buurten of zakelijke gebieden met behulp van hun laptops te zoeken naar draadloze netwerk signalen . Als ze vinden een netwerk dat niet beveiligd is , proberen ze te springen op de verbinding . Eenmaal op het netwerk , richten ze kwetsbaar computers en hacken ze al dan niet mogelijk of alleen passief " snuiven " het netwerkverkeer op zoek naar waardevolle informatie . Een oplossing voor dit probleem is om een van de draadloze beveiliging methoden op het draadloze toegangspunt mogelijk . WEP ( bedraad gelijkwaardigheid protocol ) is het makkelijkst te stellen en dient te worden geactiveerd en geconfigureerd om ten minste een minimale veiligheid te bereiken .
Rogue Access Points

Een bijzonder probleem in bedrijven is de inzet van rogue access points . Iemand op een afdeling kan willen opzetten van een draadloos netwerk in het kantoor vergelijkbaar met wat ze thuis hebben . Als ze niet bereid zijn om te wachten op de informatietechnologie ( IT ) -afdeling om een set-up , of nog erger , als ze niet bereid zijn om contact op met de IT-afdeling op alle, kan een dergelijke installatie het bedrijf open te stellen voor het netwerk hacken . Dit geldt vooral als ze geen beveiligingsprotocollen zoals WEP of WPA te activeren . Elk bedrijf moet tools voor netwerk monitoring moet in de plaats te rogue access points detecteren om zich te beschermen tegen dit beveiligingslek .
Man- in-the - middle-aanvallen
Wees alert voor man-in -the - middle-aanvallen .

draadloze hotspots zijn erg populair en veel restaurants bieden gratis toegang tot internet via hun draadloze netwerk . Helaas cybercriminelen ook frequent deze inrichtingen . Door het opzetten van een draadloos netwerk ID die lijkt op wat een klant zou kunnen worden verwacht , ze lokken het nietsvermoedende slachtoffer in aansluiting op hun "netwerk". Vanaf dat moment de interceptor gewoon naar voren het netwerk verzoeken aan legitieme bestemmingen terwijl graaien door de laptop slachtoffer en het stelen van vitale persoonlijke informatie . Het beste is om alert te zijn wanneer frequenteren zo'n plek , en zich bewust zijn van verdachte activiteiten . Ook zeker om verbinding te maken van het bedrijf geldige netwerk- ID .
Jamming
Mobiele telefoons kunnen draadloze LAN- interferentie veroorzaken .

Jamming treedt op wanneer een signaal sterker is dan het signaal dat door een draadloos toegangspunt ( WAP ) is verstoord . Dit kan met opzet gedaan worden door iemand met slechte bedoelingen , of het kan per ongeluk gebeuren als andere draadloze apparaten in de buurt verstoren van de WAP -signaal . Babyfoons , draadloze telefoons en mobiele telefoons zijn allemaal in staat om " jammen " het signaal van een draadloos toegangspunt . Opzettelijk of niet , vastlopen verstoort het draadloze netwerk en interfereert met de goede werking ervan .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe u Windows Default Wireless…
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G …
·Wat Frequentie is belangrijk o…
·Hoe maak je verbinding een net…
·Voordelen van Wireless Computi…
·Hoe gegevens verzenden naar ee…
·Hoe om uw draadloze netwerk si…
·Vereisten voor het instellen v…
·How To D - Link DWL - G122 om …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een sjabloon in Vmware 3.0 C…
·Hoe kan ik Flash Player Bestanden opslaa…
·Hoe kan ik een Linksys Router convertere…
·DIY : WiFi Antenne 
·Hoe Network Prestatie Monitor 
·Wat is Fiber Optic Internet ? 
·Hoe je mensen houden van het hacken van …
·ColdFusion 8 Vs . ColdFusion 9 
·Hoe te Include gebruikersnaam en wachtwo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com