Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een sjabloon in Vmware 3.0 Creëren
Virtualisatie gereedschappen ontwikkeld en onderhouden door VMware behoren tot de beste tools op de markt vandaag . VMware Workstation is VMware 's belangrijkste desktop software en werkt op alle besturingssystemen die gebruikt kan worden als servers . Een template is een moederbeeld van een virtuele machine die kan worden gebruikt om meerdere virtuele machines creëren . Dit maakt de taak van het creëren van virtuele machines en minimaliseert de kans op fouten . U kunt een virtuele machine om te zetten in een sjabloon ( de virtuele machine te verliezen ) , kloon de virtuele machine naar een template ( het houden van de virtuele machine op zijn plaats ) of klonen van een sjabloon om een sjabloon ( zonder gebruik van een virtuele machine ) . Instructies
converteren virtuele machine naar sjabloon
1

Log in om je VMware vCenter server met behulp van de juiste gebruikersnaam en wachtwoord .

Klik 2 op de " inventaris " knop om de inventaris te openen . Het toont al uw virtuele machines . Selecteer de virtuele machine die u wilt converteren naar een sjabloon en druk op de "Afsluiten " knop om deze uit te schakelen .
3

Klik met de rechtermuisknop op de virtuele machine , selecteer de " ; . . template " optie en klik op" Convert to template " De machine wordt gemarkeerd als template en kan worden gebruikt om andere virtuele machines te creëren
Clone virtuele machine naar een template
< br >

Klik 4 op de " Inventory " knop om de inventaris te openen . Het toont al uw virtuele machines . Selecteer de virtuele machine die u wilt converteren naar een sjabloon en druk op de "Afsluiten " knop om deze uit te schakelen .
5

Klik met de rechtermuisknop op de virtuele machine , selecteer de " Template " optie en klik op " Clone naar template . "

Type 6 een naam voor de nieuwe sjabloon , selecteert u een map om de inventaris op te slaan en klik op de knop " Next " . < br >
7

Klik op " Next " op de doellocatie pagina . Kies het formaat waarin op virtuele schijven van de sjabloon op te slaan . U kunt kiezen uit " Zelfde formaat als bron ", "Thin Aangebracht Format " en " Dik Format . "

Klik 8 op de knop 'Voltooien' om de sjabloon te maken . Selecteer de virtuele machine die u gebruikt om de sjabloon te maken , en druk op de knop "Start " om de machine te starten .
Kloon een sjabloon om een template
9

klik met de rechtermuisknop op de sjabloon in het venster Inventory , en selecteer de optie " Clone " . Typ een naam en een beschrijving voor de nieuwe sjabloon en klik op de knop " Next " .
10

Selecteer een host of cluster , en klik op de knop " Next " . Selecteer een van uw dataopslag , en klik op de knop " Next " .
11

Kies het formaat waarin op virtuele schijven van de sjabloon op te slaan . U kunt kiezen uit " Zelfde formaat als bron ", "Thin Aangebracht Format " en " Dik Format . " Klik op de knop " Next " .

Recensie de template gegevens 12 eerder u geselecteerd , en bevestig door te klikken op de knop "Voltooien" . De sjabloon wordt gekloond naar een andere sjabloon .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Ondervindt u problemen bij het…
·Hoe maak je een USB Data Trans…
·Congestie in een LAN 
·Hoe maak je een Exchange Mailb…
·Eenvoudige manieren om subnett…
·Hoe maak je een draadloos LAN-…
·Stap-voor - stap handleiding v…
·Hoe te verbergen Andere gebrui…
·Hoe maak je een Global Address…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw laptop installeren op je PS3 
·Machtigingen instellen op de FAT32 voor …
·How to Get My Internet Service op een ni…
·Hoe een configureren AT & T Wireless Rou…
·PHP Redirect Vs . Domein Redirect 
·Hoe maak ik verbinding een Netgear WNR83…
·Hoe maak je een videoclip van het intern…
·Hoe te Sonicwall Soho3 Configure 
·Hoe te Kmail Get te gebruiken een KWalle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com