Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Stap-voor - stap handleiding voor Netwerken
Voorafgaand aan de komst van computer netwerken , het proces om gegevens van de ene computer naar de andere vereist het gebruik van ponskaarten of tapes . Andere methoden voor het kopiëren van bestanden en data opgenomen diskettes , compacte schijven en draagbare harde schijven . Opbouwen van een netwerk biedt gebruikers de mogelijkheid om gegevens van de ene computer naar de andere zonder de noodzaak voor externe media . Wat je
Twee of meer computer -netwerkkaarten
hub of switch
ethernetkabels
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer de netwerk interface-kaarten in elke computer . De instructies van de fabrikant , verwijder de gevallen op de computers en lokaliseren geopend kaartsleuven . Steek de netwerk interfaces in hun noodzakelijke sleuven en sluiten de gevallen . Start de computer en installeer de netwerkkaart -interface drivers met behulp van de schijf en de instructies van de fabrikant van de kaart . Kopen van 2

Sluit de computers aan de hub of switch . Hubs en switches hebben vier of meer Ethernet-poorten . Sluit een Ethernet-kabel uit de achterkant van de nieuwe netwerkkaart van elke computer naar een open poort op de hub of switch . Ethernet-kabels zijn er in verschillende lengtes , zodat de gebruiker kabels lopen zelfs van de ene computer naar de andere , als ze in aparte kamers .
3

Configureer elke computer . Een gemeenschappelijk protocol voor computernetwerken is TCP /IP , het wordt ondersteund door alle grote verkopers van besturingssystemen , waaronder Microsoft . In Windows , opent u het Configuratiescherm en selecteer " Netwerk en internet . " Selecteer " Network and Sharing Center . " In het linkerpaneel , selecteer "Change Adapter Settings . " Klik met de rechtermuisknop op " Local Area Connection " en selecteer "Eigenschappen . " Klik op " Internet Protocol Versie 4 ( TCP/IPv4 ) , " en klik op de knop "Eigenschappen " . Selecteer " Gebruik het volgende IP-adres . " In het veld IP -adres , voer " 192.168.1.100 " voor een computer , en " 192.168.1.101 " voor de tweede computer . In het veld subnet mask , voer " 255.255.255.0" is voor beide computers . Klik op " OK " om elk geopend venster te sluiten .
4

Configureer de HomeGroup . Microsoft's Windows 7 maakt de creatie van thuisgroepen , die bepalen welke bestanden , mappen of randapparatuur worden gedeeld tussen computers op het netwerk . In de Netwerk -en Internet- configuratiescherm , klik op " HomeGroup " en volg de wizard om een thuisgroep maken . Dit zal u toelaten om de computer resources te delen met andere computers .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·How To Set Up Thuis LAN Intern…
·Hoe te RJ45 hechten aan een CA…
·Hoe maak je een DNS Lookup Res…
·Hoe te Connect 2 laptops op ee…
·Hoe te Lync Server installeren…
·Verbinding maken Uplink 
·Hoe je systemen in een netwerk…
·Wired Vs . Draadloze routers 
·Hoe maak je een Tight VNC Pass…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een Wireless Bridge Met ee…
·Hoe een Eircom e-mailadres Creëren 
·Hoe Hook Up een Cat 6 kabel 
·Hoe de Terminal Server Licensing wissen …
·Hoe maak je een . Tk Website 
·Hoe een HP iPAQ synchroniseren met een c…
·Doelstellingen van 3G Als een Market Lea…
·Hoe kan ik een Internet Antenne 
·Snelste Dial Up Internet Vs . Satellite 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com