Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding een desktop naar een laptop voor File Transfers
De meeste methoden van het overzetten van bestanden van de ene computer naar de andere vereisen extra hardware of netwerk- apparatuur die soms duur zijn . Als uw laptop is onderdeel van een lokaal netwerk of u toegang tot een USB flash drive hebt , overzetten van bestanden van een desktop-pc is in een handomdraai . Aan de andere kant , als je geen toegang hebt tot een netwerk -hub of een extern opslagapparaat hebt , zou het kopiëren van bestanden lijkt bijna onmogelijk . Met een goedkope crossover-kabel , hoewel, je je bestanden overzetten zonder te hoeven investeren in dure netwerk of storage hardware. Wat je
RJ - 45 crossover-kabel
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een uiteinde van de RJ - 45 crossover- kabel aan op de netwerkpoort op de laptop . De RJ - 45 -poort op het notebook lijkt op een grote telefoonaansluiting poort . Kopen van 2

Sluit het andere uiteinde van de crossover- kabel aan op de netwerkpoort op de desktop computer .
< Br > 3

Ga naar een van de computers - het maakt niet uit welke - " . Configuratiescherm " en klik op "Start" en vervolgens Klik op de "Network and Sharing Center " link.
4

Klik op de " Adapter Settings Change " link aan de rechterkant van het " Netwerkcentrum " venster . Rechtermuisknop op de naam van de adapter in het venster " Netwerkverbindingen " . Klik op de " Eigenschappen" link op de pop - up menu .
5

Scroll naar beneden en klik op de "Internet Protocol Versie 4 ( TCP/IPv4 ) " schakel in het venster " Local Area Connection Properties " . Klik op de knop "Eigenschappen " .
6

Klik en maak de " Gebruik het volgende IP-adres " optie . Voer " 192.168.1.1 " in het veld " IP-adres" - omvatten niet de aanhalingstekens . Enter " 255.255.255.0 " in het " Subnet Mask " - nogmaals , zonder aanhalingstekens . Klik op de knop "OK " .
7

Ga naar de andere computer en het IP-adres , net zoals u deed op de eerste te veranderen . Echter , voert u het IP- adres voor de tweede computer als " 192.168.1.2 ". De twee IP-adres moet op iedere computer anders .
8

Ga naar de computer waarop de bestanden die u wilt overbrengen bevat . Klik op "Start " en daarna op "Computer ". Navigeer naar de map met de bestanden die u wilt overbrengen naar de andere computer bevat .
9

de rechtermuisknop op de naam van de map . Klik op " Delen " en vervolgens " HomeGroup lezen /schrijven" op het pop - up menu .
10

Ga de andere computer . Klik op "Start " en daarna op "Computer ". Klik op de " Netwerk "-link aan de linkerzijde van het venster . Wacht tot de naam van het netwerk van de andere computer te verschijnen onder de " computer "-label . Dubbelklik op de naam van het netwerk .
11

Zoek de gedeelde map in het nieuwe venster . Dubbelklik op de naam van de map om de inhoud te bekijken . Markeer de bestanden en druk op de " Ctrl " en " C " op het toetsenbord .
12

Navigeer naar een map op de computer waarop u de overgedragen bestanden te redden van de andere pc . Dubbelklik op de map en druk op " Ctrl " en " V " op het toetsenbord . Wacht terwijl Windows de bestanden van de externe computer kopieert .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Hoe maak je verbinding een Cat…
·Hoe maak je een S - Video- Cor…
·Hoe te Toevoegen Meer Cable Ou…
·Hoe het opzetten van DHCP voor…
·Hoe kan ik iTunes Fix Bonjour 
·Hoe maak je een beheerderswach…
·Hoe iemand snuiven op uw netwe…
·Hoe je Netwerk Printers geïns…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te installeren Sip VoIP op een iPod …
·SCSI naar Ethernet Converter 
·Hoe je het Land van een IP-adres Met beh…
·Installatie van een NETGEAR DGN2000 
·Hoe je iemand Tag in een status op FB Al…
·Hoe maak je een Wireless Interference De…
·Verschillen tussen archiveren en delen o…
·Ik kan geen verbinding met de Linksys Se…
·Wat is een 4- Port Gig Switch ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com