Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe een gateway-router met een modem voor Werk Install
Gateway is een bekende leverancier van computers en randapparatuur , zoals harde schijven , draadloze kaarten en netwerkhardware . Gateway heeft twee verschillende routers , de 802.11b en 802.11g draadloze routers , beschikbaar voor consumenten , die beide kunnen op dezelfde manier worden ingesteld . Het beste van alles , het opzetten van een gateway router is niet zo moeilijk . Wat je nodig hebt
Werken breedbandmodem
ethernetkabels
computer ( s ) met een vrije Ethernet -poort
Toon Meer Aanwijzingen
De hardware instellen
1

Schakel de computer en de breedbandmodem , en steek de ethernetkabel in vrije Ethernet- poort van de computer . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de poort met het label " LAN 1 " op de achterzijde van de router . Kopen van 2

Sluit een tweede Ethernet- kabel in de "output" -poort aan de achterkant van de breedband modem , en het andere uiteinde op de poort " WAN -verbinding " op de achterkant van de router .
3

Sluit het netsnoer aan op de router , steek de stekker in een vrije stopcontact . De router zal nu ingaan op , en je moet zien de twee groene LED-lampjes branden op de voorzijde van de router .

Turn 4 op uw breedband modem en uw computer . Wacht tot de router een verbinding met de breedbandmodem heeft vastgesteld .
De computer ( s ) op Twitter 5

Klik op "Start " en toegang tot het Configuratiescherm op uw computer configureren . Van daar , het venster " Netwerkverbindingen " door te dubbelklikken op het desbetreffende pictogram .
6

Selecteer de " Local Area Network " verbinding en druk op ' Enter '. Dit opent een nieuw dialoogvenster .
7

Klik op de knop "Eigenschappen " . Zodra het venster Eigenschappen wordt geopend , vindt de " Internet Protocol ( TCP /IP ) " optie in het scroll menu bovenaan . Selecteer het, en klik op ' Eigenschappen'.
8

Klik op het "IP- adres automatisch " in als dit nog niet is geselecteerd , dan ervoor zorgen dat het vakje ' Automatisch een DNS -server " ook is geselecteerd . Zodra dat gebeurd is , verlaat de dialoogvensters .
9

Herhaal deze stappen voor elke computer die u wilt toevoegen aan de router .
Configureren van de Router
< br > 10

Lanceer uw favoriete webbrowser en typ " 192.168.1.1 " in de adresbalk . Uw computer zal u nu vragen om uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de router in te voeren . Als je zijn voorzien van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord , voer ze nu . Anders voert u "admin " in beide velden in en druk op " OK . " Dit brengt u naar setup van de router .
11

Klik op de optie "Setup Wizard " in het linker gedeelte van het scherm om de router setup- proces te starten .
12

Klik op de optie die betrekking heeft op het type verbinding dat u hebt ( als u een DSL-modem zou u de optie " DSL " te selecteren ) en klik op " Next . " Afhankelijk van het type verbinding dat u hebt opgegeven , wordt het installatieproces u bijkomende informatie vragen . Voer deze gegevens in en klik op 'Volgende'.
13

Klik op de optie die overeenkomt met hoe uw ISP IP- adres van uw computer . Als de ISP wijst u een nieuw IP-adres elke keer dat u verbinding maakt , selecteert u de "Dynamic " -optie . Als ze u te voorzien van een statisch adres , selecteert u de " Static " optie en typ het IP- adres dat voor u . Klik op " Next " als u klaar bent .
14

Maak de " Test Internet Connection " vakje , klik op de knop "Voltooien" . Uw router zal nu ervoor zorgen dat de installatie correct is uitgevoerd door het testen van de internetverbinding . Zodra dat klaar is , de router is klaar om gebruikt te worden door uw bedrijfscomputers . Gewoon de stekker van elke computer in de achterkant van de router met een Ethernet -kabel .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je verbinding een mod…
·DSL Vs . Cable Modem 
·Hoe maak je een modem Mac Addr…
·Hoe te Vonage Internet Get on …
·Hoe te versturen Gratis faxen …
·Hoe maak je een Comcast modem …
·Hoe te Modem Overdracht van ge…
·Hoe maak je een PCI -modem ver…
·Hoe te herstellen mijn kabelmo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een laptop voor een draadloze…
·Joomla Voorbeeld RFP Specificaties 
·Hoe maak je voorwaartse haven een WNR200…
·Hoe je het verschil tussen de drie soort…
·Wat is Remote Network Access ? 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Router R…
·Hoe maak je draadloos internet werken op…
·Over Carrières in Computer Hardware & N…
·Space Wire Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com