Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Joomla Voorbeeld RFP Specificaties
Joomla is een open source content - management systeem waarmee u websites en applicaties te creëren . Joomla stuurde onlangs een verzoek om voorstellen ( RFP ) voor grote evenementen en de demo site . De website van Joomla biedt u een voorbeeld van alles wat het nodig om een RFP . Demo Site

Joomla
gevraagd om RFP's voor het beheer van de demo site , en dit voorstel proces is open voor iedereen . Om u te helpen uw voorstel te maken , Joomla biedt monsters van het type inhoud dat het op zoek is. Een vereiste is dat je bezoekers te voorzien van een eenvoudige manier om de site te bezoeken en probeer de mogelijkheden . Gebruikersaccounts kunnen slechts duren een maand . Je moet ook een manier voor het systeem om de inhoud af te vegen op de site elk uur en aanpassen van onderdelen van de website om te voorkomen dat mensen misbruik maken van het systeem . Je moet in staat zijn om SuperAdmin de rechten van een gebruiker te wijzigen om misbruik te stoppen en in plaats veiligheidsmaatregelen die de site te houden van steeds instabiel of mensen uit het stelen van gebruikersinformatie . Uw oplossing moet gemakkelijk te gebruiken en de kwaliteit - gedreven . U moet beschikken over de juiste hardware , personeel en hardware capaciteit om de oplossing te vaardigen . Boven alles , moet uw oplossing origineel zijn en moet u beschikken over een goede reputatie .
ME Elements

Joomla
ook gevraagd RFP's voor grote evenementen , zoals conferenties en ultimo kwartaal vergaderingen . De grote evenementen RFP vereist een thema voor het geval dat er iets aan de verschillende deelnemers betekent . Je moet een begroting voor zowel de kosten en de kosten per deelnemer en de geselecteerde locatie moet geschikt voor tussen de 1200 en 1500 mensen voor een maximum van vijf dagen in te dienen . Je moet ook de rol van je team en de plannen voor de gebeurtenis te beschrijven .
ME Strong Voorstel

Je moet een sterke voorstel aan het land te dienen contract , en Joomla is op zoek naar bepaalde items . Je nodig hebt om plannen uit het gehele evenement , waaronder de locatie, sociale evenementen en sprekers . Altijd voor zorgen dat de locatie is gemakkelijk te bereiken en toegankelijk voor alle aanwezigen . Zoek sponsors voor het evenement en zorg ervoor dat de media de locatie kan openen . Uw locatie moet ook voldoen aan deze eisen en zijn betaalbaar voor de deelnemers . De locatie moet dicht bij de attracties in de omgeving , zoals restaurants en hotels en moet goede technologische aanbod en redelijke eisen van de opdracht .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe werkt draadloos EAP werk? 
·Kan ik Put meer dan een proxy …
·Hoe maak je een Cross Over Cab…
·Hoe maak je een Cat5 -kabel Co…
·Hoe te verwijderen Windows-cat…
·Hoe je meerdere bestanden in S…
·Hoe maak je een gratis Winkelw…
·Hoe Verzekering verkopen Onlin…
·Hoe maak je Ping een Fragment …
  Related Articles
Hoe maak je een Manual Uninstall van Joo…
Tekenstijlen in Joomla 
Hoe te Camtasia films Put in Joomla 
  Netwerken Articles
·Hoe je Cat figuur 5 Kabels 
·Hoe maak je een mobiele telefoon te gebr…
·Hoe kan ik Breid Afstand mijn draadloze …
·Hoe u het IP-adres van van uw ISP DNS se…
·Hoe maak je een CC Proxy gebruiken 
·Hoe maak je een Netgear WNDR3700 Reboot 
·Hoe het opzetten van een statische route…
·Hoe maak je een SonicWALL router configu…
·Hoe kan ik een Internet Modem Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com