Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je Ouderlijk toezicht instellen op een draadloze router
Het bijhouden van wat uw kinderen zijn op zoek naar online is een dilemma dat veel ouders gezicht . Echter , draadloze routers gemaakt voor thuisgebruik , zoals die gemaakt door Linksys en Belkin , bevatten vaak ingebouwde ouderlijk toezicht om te helpen met deze taak . Controlling internetdiensten geeft u de mogelijkheid om uw kinderen te beschermen tegen schadelijke websites en de disciplinaire bevoegdheid om indien nodig het internet te blokkeren . Instructies
1

Voer het ( Internet Protocol ) -adres IP van uw draadloze router in uw internet browser en druk op " Enter " om naar de beheerpagina . Routers verkocht voor gebruik in het thuisgebruik IP-adressen zoals " 192.168.1.1 " of een soortgelijke adres . Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de beheerpagina van de draadloze router .

Klik 2 op de Access Restrictions gedeelte van beheerpagina van uw draadloze router . De Toegangbeperkingen secties kunt u ouderlijk toezicht , zoals het blokkeren van bepaalde websites , diensten , of zelfs internetverbindingen helemaal ingesteld .
3

Stel de basis beleidsinformatie . Kies een internetverbinding polisnummer en voer een naam voor. Klik op " Enable" aan op de sectie Status om ervoor te zorgen dat het beleid van kracht zal zijn wanneer ze worden opgeslagen . Bewerk het fysieke MAC-adres van elke computer waarvoor u het ouderlijk toezicht beleid toe te passen . Selecteer " Weigeren " of "Toestaan ​​" om aan te geven of u internettoegang geblokkeerd of toegelaten willen .
4

Selecteer de specifieke dagen en uren van de week waarin het beleid van kracht zal zijn . Sommige ouders kunnen willen internettoegang voor computers helemaal te blokkeren tijdens de avonduren of het gebruik ervan tijdens de momenten waarop de ouder is weg beperken .

Scroll 5 naar de website en diensten te blokkeren deel van de instellingen van het beleid . Voer de website URL -adressen voor specifieke sites die u wilt blokkeren . Als alternatief , websites blokkeren door zoekwoorden . Bijvoorbeeld , " Facebook " kan worden ingevoerd op een website die het trefwoord " Facebook " in zijn naam of inhoud heeft geblokkeerd . Kies de specifieke diensten , indien van toepassing , dat u wilt blokkeren voor het beleid . Bijvoorbeeld , POP3 en SMTP blokkeren gemeenschappelijke Internet- e-maildiensten.
6

Klik op Instellingen opslaan als u klaar bent het invoeren van beleidsinformatie . Herhaal het proces van naamgeving , configureren en elk ouderlijk toezicht beleid dat u wilt instellen redden .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi …
·De Firewall voor Disable DLink…
·Hoe installeer ik WRT54GS Derd…
·Hoe om websites te blokkeren o…
·Het automatisch laden IPv6 in …
·Wat heb je nodig met een draad…
·Hoe kan ik een Dell 964 Printe…
·Hoe maak je een Westell 327W M…
·Hoe je IP-adressen wijzigen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je uitschakelen VMware Ethernet 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een M…
·De voordelen van Wired Transmission Medi…
·Hoe kan ik iemand blokkeren van Mijn Lin…
·Wat zijn de voordelen van kunstmatige ne…
·Hoe maak je een CAT5 Box Make 
·Bluetooth Installatie-instructies 
·Kan niet pingen Cisco uit een bepaalde V…
·Hoe je TCP-poort 3389 toestaan ​​op Wind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com