Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen van Wired Transmission Media
Draadloze technologie is een onderdeel geworden van het dagelijks leven . Alles, van telefoons en satellieten , aan computerapparatuur en het internet , niet meer vereist lange , volumineuze draden goed te laten werken . Echter , veel draadloze vormen van transmissie media hebben tekortkomingen in vergelijking met bedrade transmissie media . In gevallen waarbij betrouwbaarheid , compatibiliteit en veiligheid nodig is kan het voordelig zijn om bedrade netwerken . Bruikbaarheid en betrouwbaarheid

Soms draadloze apparatuur niet zo goed als ze zouden moeten werken . Zij kunnen storingen , fluctuaties in bandbreedte en instabiliteit ervaren van het weer . Bekabelde netwerken ondervinden weinig interferentie en hebben zelden onderbrekingen als gevolg van slecht weer . In het geval van een draadloos huis alarm , kan het systeem radiofrequentie -interferentie en afstand beperkingen ervaren , terwijl bedrade alarmsystemen kunnen verzenden zonder bijna net zo veel storingen , waardoor afstand bijna een betwistbaar punt .
Compatibiliteit < br >

Veel oudere computersystemen
zijn niet compatibel met draadloze technologie . Ze vereisen extra hardware , zoals een Bluetooth -adapter , een beperkt aantal draadloze apparaten . Zelfs dan , sommige oudere besturingssystemen zijn niet compatibel met de draadloze transmissie media helemaal . Vast datatransmissie , aan de andere kant , is zeer compatibel met zowel oudere mobiele telefoons en computers , met alles van telefoonlijnen naar USB-of Ethernet -kabels om gegevens van systeem tot systeem te zenden. Met de juiste hardware , is het mogelijk om meer apparaten met elkaar verbinden met behulp van bedrade middelen dan met draadloos .
Speed ​​

draadloze netwerken en andere transmissie- media hadden een betere snelheid en betrouwbaarheid , maar verbleken in vergelijking met de snelheid die bedrade netwerken bieden . DSL Internet toegang , bijvoorbeeld , zullen de gegevens veel sneller dan een draadloze internetverbinding zenden . Draadloze verbindingen vaak last van interferentie en zwakkere signalen , afhankelijk van de locatie , die de snelheid van gegevensoverdracht. Bedrade aansluitingen overwonnen zowel vrij gemakkelijk zonder verlies in snelheid .
Veiligheid

Draadloze netwerken meer te lijden onder meer aanvallen op de veiligheid dan bekabelde netwerken . In een bekabeld netwerk , zou een hacker moeite met lopen in een huis of bedrijf en knoeien met de draden te hebben. Echter , in een draadloos netwerk , een hacker hoeft alleen de nabijheid en een kennis van hoe draadloze gegevensoverdracht werkt naar binnen te krijgen . Een hacker kan gewoon gebruik maken van een kwetsbare draadloze verbinding surfen op het net , of hij kan persoonlijke gegevens opgeslagen op een computer binnen het netwerk te stelen . Hij zal ook een gemakkelijkere tijd het onderscheppen van gegevens draadloos verzonden dan gegevens die via een bekabelde verbinding .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak ik een Technology Pla…
·Hoe een Cat5 kabelverbinding 
·Wat is een SDH Overhead ? 
·Hoe de Apache Server Restart 
·De rol van Converged Networks …
·Waarom Protocollen Vary van la…
·Het verschil tussen Parallel &…
·Hoe te vertellen als je een Ne…
·Kan een USB -kabel worden gebr…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn oude computer maken van …
·Hoe maak je een Facebook event start 
·Hoe te herstellen XP Admin 
·Hoe ver kan draadloos werken? 
·Hoe maak je verbinding een Remote PC aan…
·Toegang krijgen tot AT & T Gateways 
·Beschrijving van Hacking 
·Hoe te Modemsnelheid maximaliseren 
·Lijst van Wireless Access Methoden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com