Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik mijn oude computer maken van een goedkope Server
Hoewel het doneren van uw oude computer naar een goed doel of iemand anders die het nodig heeft is zeker een goed doel , kunt u overwegen het gebruik van de machine zelf in plaats van het wegwerken van het. Er zijn waarschijnlijk veel meer toepassingen voor uw oude computer dan je zou beeld , maar een van de meest bruikbare manieren om de oude machine aan het werk gezet is om er een file server te maken . Zelfs als de oude machine draait Windows XP , kunt u de netwerkfuncties in Windows 7 aan te sluiten op de ouder systeem en het gebruiken voor al uw streaming en opslagbehoeften . Wat je
router of switch
RJ - 45 netwerkkabel
Need Toon Meer Aanwijzingen
Connect Computers
1

Sluit de netspanningsadapter aan op de router of switch . Sluit RJ - 45 kabels aan beide computers en de router of switch . Als u al een router wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het internet , sluit u de oude computer om het met een RJ - 45 -kabel .

Power 2 op de router of switch .
< Br >

Vermogen 3 op beide computers en hen in staat stellen om in het opstarten van Windows . Inloggen met gebruikersnamen en wachtwoorden als dat nodig is .
Configure Server
4

Ga naar de oudere machine . Klik op ' Start' en vervolgens ' Deze computer '. Klik op 'Extra' in de menubalk in het venster Deze computer . Klik op " Mapopties . "
5

Klik op het tabblad " View " . Scroll naar beneden om en maak de " Eenvoudig delen van bestanden gebruiken (aanbevolen ) " optie . Klik op de knop "OK "
6

Klik rechts op de " C : \\ " . Schijf pictogram in het venster Deze computer . Klik op " Eigenschappen" in het pop - upmenu . Klik op het tabblad "Delen" in het venster "Eigenschappen " .
7

Klik op de link " Als je de kans te begrijpen maar toch willen de wortel van dit station delen , klik hier " . Klik op de " Als u het beveiligingsrisico kent maar wil de bestanden zonder de wizard te delen , klik hier " link.
8

Klik op en activeer de optie " Just enable file sharing " en klik op ' OK . "
9

Klik en maak de" deze map delen op de optie netwerk " . Voer een beschrijvende naam in het veld ' Share name ' of laat de standaardnaam op zijn plaats . De "Sta netwerkgebruikers mogen mijn bestanden wijzigen " optie in te schakelen , klikt u op " OK . " Sluit het venster Deze computer .
10

Klik op ' Start' en vervolgens met de rechtermuisknop op ' Deze computer '. Klik op " Eigenschappen" in het pop - upmenu . Klik op het tabblad "Computer Name " . Klik op de knop 'Wijzigen' . Voer een beschrijvende naam voor de server in het veld " Computernaam " . Enter " home_network " of een andere beschrijvende , maar toch eenvoudig te onthouden , term in het veld " Werkgroep" . Klik op de knop "OK " . Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd .
Configure Windows 7 Client
11

Klik op ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. Klik op " Systeem en beveiliging , " in het Configuratiescherm . Klik op de " Bekijk de naam van deze computer " link onder het kopje " Systeem " . Klik op de " Geavanceerde systeeminstellingen " link.
12

Klik op het tabblad "Computer Name" in het venster "System Properties " . Klik op de knop 'Wijzigen' . Voer een beschrijvende naam voor de computer . Schakel de optie "Werkgroep " en voer dezelfde werkgroepnaam die u op de Windows XP-computer . Klik op de knop "OK " .
13

Klik op de knop " OK " om het venster " Systeemeigenschappen " te sluiten . Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd .

Klik 14 ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. Klik op " Netwerk en internet", dan is de link " Netwerkcentrum " . Klik op de "Wijzig geavanceerde instellingen voor delen "-link
15

Klik en schakel de volgende opties : . "Turn on network discovery ", " Turn on bestands-en printerdeling " en " Turn on delen , zodat iedereen met toegang tot het netwerk kan lezen en schrijven in de openbare mappen . " Klik op de " Wijzigingen opslaan " knop . Sluit het " Netwerkcentrum " venster .
Access Server
16

Klik op ' Start' en vervolgens ' Computer '. Klik op de "Netwerk" link aan de rechterkant van het venster van Windows Verkenner . Zowel de Windows XP -en Windows 7 -computers in de lijst . Dubbelklik op de naam van het netwerk van de Windows XP- machine
17

Klik op de " C : \\ " . Rijden op de XP-computer om deze te markeren . Rechtermuisknop op de naam van het station en klik op ' Map Network Drive " in het pop - upmenu .
18

Selecteer een stationsletter voor het toegewezen station of laat de standaard op zijn plaats . De " Opnieuw verbinding maken bij aanmelden" optie in te schakelen , klikt u op de knop "OK " . Een nieuw venster verschijnt met de inhoud van de " C : \\ " . Station op de computer XP
19

Nieuwe mappen op de computer XP als dat nodig is. Bestanden en media om het netwerkstation en in mappen opslaan op de XP- machine .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Problemen met de LANDesk Login…
·Hoe je LDAP-verificatie inscha…
·Hoe je Inloggen naar RoadRunne…
·Hoe maak je een switch convert…
·Hoe kan ik instellen en config…
·LAN Capaciteit 
·Hoe een LMHOSTS bestand maken 
·Hoe je Cisco 2960 Reset to Def…
·Hoe je DSL Bedrading installer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Remote Access 
·Hoe Set Up Domeinnaamomzetting op ASA 
·Waarom is Wireless Signal mijn router va…
·Hoe je het Address Resolution Protocol (…
·VNC Server Tutorial 
·Hoe maak je een firewall installeren op …
·Hoe maak je een netwerk snelkoppeling in…
·Verschil tussen Cat 5 en Cat 6 Draad 
·Hoe te testen een VoIP Call 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com