Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Voordelen van een Client-Server Computer
Met de client - server architectuur , computerprogramma's , software en printerinstellingen worden opgeslagen op een centrale server . Individuele gebruikers verbinding maken met een centrale server met behulp van desktop computers , laptops of speciaal ontworpen " domme terminals " ( client-computers ) . Dit soort architectuur wordt geleverd met een aantal belangrijke voordelen , waaronder een betere beveiliging , eenvoudiger back-ups en een betere controle van de kant van het management team en IT-personeel . Eenvoud

Met een client - server architectuur , de user experience is een zeer eenvoudig en ongecompliceerd een. Gebruikers kunnen inloggen op elke computer in het netwerk , als zij dit doen , zien ze dezelfde drive mappings en ​​dezelfde bestanden elke keer . Systeembeheerders kunnen ook groepsbeleid die dezelfde pictogrammen op het bureaublad en snelkoppelingen op basis van de gebruikersnaam te produceren , zodat gebruikers zien hetzelfde scherm , ongeacht welke computer ze zijn aangesloten op .
Ease van Backup < br >

Met een client - server configuratie , kunt u gemakkelijk centraliseren van de backups . Elke avond , een back-up vindt plaats op de server vastleggen van alle wijzigingen die in de loop van de dag . Als een gebruiker per ongeluk overschrijft of een bestand verwijdert , kan de systeembeheerder gewoon naar de meest recente back-up en herstel van dat bestand . Back-ups zijn veel ingewikkelder wanneer gebruikers bestanden opslaan op hun individuele computers in plaats van op de netwerkserver .
Controle

De client - server architectuur geeft de IT medewerkers veel meer controle , waardoor ze alles van softwarelicenties controle om toegang te dienen. Zodra de architectuur op zijn plaats is , kunnen individuele gebruikers en groepen gebruikers alleen toegang tot de bestanden die ze nodig hebben om hun werk te doen , waardoor het netwerk veiliger en het verminderen van de kans dat bestanden worden verplaatst of beschadigd , hetzij per ongeluk of opzettelijk te ontvangen . De client - server systeem maakt het ook gemakkelijk om updates te distribueren naar het besturingssysteem evenals updates voor de antivirus-en anti - spyware software producten .
Lagere

de client - server architectuur kan bieden lagere kosten voor de onderneming dan individuele computers elk runnen van hun eigen programma's . Systeembeheerders kunnen een enkele server te kopen , laad het met de programma's die ze nodig hebben en gebruik vervolgens goedkope computers of terminals aan te sluiten op deze centrale middelen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe een Virtual PC-netwerk con…
·Hoe te wijzigen van een domein…
·LAN Network Tips 
·Hoe je twee pc's verbinding Sa…
·Hoe je VNC installeren Als een…
·Hoe je uitschakelen geblokkeer…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Wat zijn Client Server Network…
·Wat zijn enkele belangrijke fa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Soorten Network Solutions 
·Wat is het blokkeren van IO ? 
·Hoe een EXT3 partitie Resize 
·Hoe vindt u uw DSL wachtwoord 
·Wat is er nodig om Go Wireless op een Po…
·How to Set Up een Paradyne Wireless Mode…
·De D - Link adapter werd niet gevonden i…
·Hoe je DNS problemen op te lossen 
·Wat is FiOS Internet Service ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com