Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is het blokkeren van IO ?
In de informatica , de term I /O is de afkorting voor " Input /Output ", wat verwijst naar de overdracht van gegevens van of naar een computer applicatie . Een toetsenbord fungeert als een invoerinrichting , overbrengen wat je typen in de computer , terwijl een monitor of printer een voorbeeld van een uitvoerapparaat zijn, daar er de overgedragen gegevens naar de gebruiker . Blokkering I /O speelt een belangrijke rol in het gehele proces , ondersteunt in de stroom -en uitgangsgegevens . Kenmerken

blokkeren I /O , soms aangeduid als synchrone I /O blokken de data overdracht tot de geopende bestuurder de gewenste verzoek kunnen voldoen . Bijvoorbeeld , als u een oproep naar een schijf te lezen als er geen gegevens aanwezig zijn input, het blokkeren van I /O zet het proces om te slapen tot er gegevens beschikbaar om te lezen . Zodra de drive het verzoek kan voldoen , het proces wekt en voltooit de opdracht . Blokkerende I /O speelt dezelfde rol als u probeert te schrijven naar een schijf voordat het heeft genoeg beschikbare bufferruimte , het stoppen van het proces tot de nodige ruimte beschikbaar .
Functions

Computer programmeurs schrijven blokkerende I /O -opdrachten om in de programmeercode om een ​​efficiënte overdracht van gegevens en de goede werking te garanderen . Zonder blokkering I /O , zouden gebruikers ondervinden hardnekkige foutmeldingen en trage prestaties . Blokkerende I /O komt vaak in het spel bij het beheer van servers , waar het onmiddellijk kan leiden andere threads op wanneer een thread blokken lopen .
Voordelen

Blocking I /O is makkelijker te schrijven dan andere, meer geavanceerde vormen van I /O-verwerking , bespaart veel tijd en moeite voor programmeurs . Afgezien van zijn eenvoud , blokkerende I /O biedt ook een grotere efficiëntie bij het beheer van server -aansluitingen en zorgt voor verhoogde compatibiliteit , als het over een aantal verschillende platformen , waaronder Unix , Win95 en WinNT 4.0 -varianten kunnen worden gebruikt .
< Br > blokkeren I /O versus niet - blokkerende I /O

belangrijkste alternatief blokkeren I /O niet- blokkerende I /O , ook bekend als asynchrone I /O. In tegenstelling tot het blokkeren van I /O , die stopt een proces tot het volledige verzoek kan worden voldaan , niet-blokkerende I /O kan de aanvraag in segmenten te vervullen . Bijvoorbeeld , als de gevraagde gegevens niet in zijn geheel beschikbaar als ze worden opgeroepen , een niet - blokkerende I /O haalt alle beschikbare gegevens en keert dan terug het, waarmee de gebruiker het gehele verzoek werd niet voldaan . De niet - blokkerende I /O dan blijft loop terug en meer informatie te verzamelen tot het invullen van de gewenste aanvraag. Terwijl het moeilijker om code dan blokkeren I /O , niet-blokkerende I /O levert meer vermogen en laat andere processen te blijven bij het invullen van de oorspronkelijke gegevensoverdracht .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik tekst van het beric…
·Definitie van een Protocol Ana…
·Wat zijn Back end processen in…
·Vlan HP ProCurve Help 
·Hoe kan ik een Trixbox SIP Tru…
·Hoe je Mac en PC Sync 
·Zes Basic Computer Network Com…
·Gegevensoverdracht Basics 
·Hoe te gebruiken Putty om verb…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik T - Mobile Internet -instelli…
·Wat is HTTP SSL ? 
·Het verschil in G & N Draadloze routers 
·Hoe een computer te verwijderen van een …
·Wat zijn TDS -en DNS -instellingen ? 
·Het IP- adres van een server 's zoeken 
·Definitie van Distributed Power Control …
·Hoe te kijken 1970 TV Shows Online 
·PHS300 Installatie Firmware 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com