Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is er nodig om Go Wireless op een PowerBook G4 ?
Hoewel Apple beschouwt haar PowerBook G4 lijn te zijn vintage of zelfs verouderd , veel computergebruikers vertrouwen op deze stevige laptops als mobiele of secundaire computers . Op het moment dat een groot deel van de G4- lijn uitgebracht , werd draadloze netwerken beschouwd als optioneel . Deze dagen draadloze netwerken zijn alomtegenwoordig en PowerBook eigenaren hebben veel mogelijkheden om hun computers draadloos te verbinden . Interne Netwerk

De eenvoudigste manier om je PowerBook online te krijgen is met behulp van een interne draadloze kaart . Oudere PowerBooks met een titanium kast gebruikt originele AirPort-kaart van Apple , die de 802.11b draadloze interface gebruikt . Meer recente G4 PowerBooks met een aluminium koffer te gebruiken hoe sneller AirPort Extreme- kaart die werkt op de snellere 802.11g frequentie . Titanium PowerBooks zichtbaar scharnier en de meeste van de interfacepoorten op de achterzijde van de computer . Een draadloze kaart installeren in een titanium PowerBook vereist het openen van de zaak en moet worden overgelaten aan een professional . Aluminum PowerBooks geïntegreerde scharnier en de poorten aan de zijkant van de computer . U kunt een draadloze kaart in deze machines in een deur in het batterijcompartiment gemakkelijk te installeren. Een AirPort -kaart integreert direct in software van Apple en is eenvoudig te configureren .
PC Card Interface

Een tweede manier om je PowerBook G4 krijgen op een draadloos netwerk wordt met behulp van de PC Card-slot . Deze flexibele uitbreidingsslot aan de zijkant van uw PowerBook is compatibel met de hardware verbinding kunnen maken met zowel lokale draadloze netwerken en breedband draadloze systemen . De PC Card -interface is van bijzonder belang voor titanium G4 PowerBook eigenaars . De titanium geval blokkeert de interne antennes voor het verzenden en ontvangen van draadloze signalen , die drastisch vermindert bereik . Een PC Card draadloze oplossing omvat vaak een aansluiting voor een externe antenne om de signaalsterkte te verhogen . PC-kaarten ondersteunen ook de snelste 802.11n frequentie , waardoor ze een goede keuze als u vaak grote bestanden binnen uw draadloze netwerk . PC Cards moet extra software drivers te worden geïnstalleerd .
Andere Connection Options

Gebruikers
dat het PC Card slot voor andere doeleinden nodig kan een draadloos apparaat te overwegen die wordt aangesloten op een ongebruikte USB -poort of Ethernet -verbinding . Veel USB draadloze adapters op de markt zijn , maar niet allemaal compatibel met het Macintosh-besturingssysteem zijn . Gebruik de " Over deze Mac " lijst onder het Apple-menu in de linkerbovenhoek van het bureaublad te controleren welke versie van het besturingssysteem op uw G4 PowerBook is geïnstalleerd . Controleer dan dat het wordt ondersteund door de draadloze adapter . Een draadloos - naar - Ethernet-adapter heeft geen drivers nodig , maar het is over het algemeen te groot draagbaar te worden beschouwd .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te gebruiken Wi - Fi op de…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe Network twee MacBook Pro's…
·Hoe het opzetten van de HL- 21…
·Hoe om te weten als uw compute…
·Hoe maak je een Verizon V740 E…
·Soorten Problemen in Ad - Hoc …
·Hoe te vinden als mijn Network…
·De voordelen van Wireless Fide…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Het IP- adres van de Machine zoeken Vana…
·Hoe kan ik een verwijderde Google zoekge…
·SWOT-analyse van Computer Networks 
·Toegang krijgen tot het internet via een…
·Netwerk vs Stand-Alone Computers 
·Wat heb ik nodig om een draadloos intern…
·De effecten van Limewire 
·Wat is een Handshake in Computer termino…
·Fotosynthese en ademhaling 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com