Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
LAN Network Tips
Het runnen van een goede Local Area Network ( LAN ) neemt planning en onderhoud . Hoe meer planning u in het project zetten de voorkant , hoe minder onderhoud je zal hebben op een permanente basis . De analogie van het water -en waterleidingen wordt veel gebruikt bij het beschrijven van een datanetwerk , en dit is zeer geschikt bij het instellen van het oorspronkelijke ontwerp . De meer directe , eenvoudige en compacte uw netwerk is , hoe beter het zal werken . Deze eenvoud helpt je ook om problemen later oplossen . Het plannen

Als uw netwerk meer dan een paar computers hebben , moet u zorgvuldig te plannen voordat u begint . In het begin , kunt u in staat om direct draad loopt naar elke computer in het netwerk van uw centrale router . Dit staat bekend als een ' ster architectuur ' omdat alle draad loopt uitstralen vanuit het midden als een ster . Later , als je toe te voegen aan het netwerk en de computers overtreffen de originele kabels , kan het niet gemakkelijk zijn om terug te gaan en punten te scoren . Als u van plan bent in het begin voor uitbreiding , kunt u extra's te installeren, maar met de snelle groei van het netwerk , kan je nog een andere manier later vinden . Dit is waar een wijkcentrale in het spel komt . U kunt een kantoor dat een datalijn heeft te nemen en installeren van een schakelaar om het signaal tussen meerdere computers te delen of splitsen .
'5 , 4 , 3 ' Regel

Vroeger wanneer mensen gevoeliger in plaats van hubs switches , was het belangrijk dat het signaal bereikt alle delen van het netwerk binnen een bepaalde tijd . Dit is bijna achterhaald met het gebruik van moderne schakelaars , maar het is nog steeds handig kennis in het geval u besluit om in plaats van hubs switches gebruiken . De '5 , 4 , 3 ' regel geldt dat een netwerk niet meer dan vijf segmenten verbonden met niet meer dan vier herhalen apparaten zoals actieve hubs , en niet meer dan drie van deze segmenten hebben zenden kunt apparaten ( computers ) aan hen kunnen hebben . Dit is een wiskundige manier om te zeggen houd uw netwerk eenvoudig .
Vermijd Loops

Een belangrijk ding om te vermijden is het creëren van een lus in je netwerk. Dit gebeurt als je een apparaat dat al weer is aangesloten op een ander apparaat meer dan een keer aan te sluiten. Als u gebruik maakt high - end business class routers , data loops zijn zeer onwaarschijnlijk . De routing protocol in deze routers passeert langs afbeelding informatie toe aan andere routers over waar de gegevens te verzenden . Het echte gevaar is in het gebruik van meerdere home /consument class routers die geen gebruik maken van routing tabellen of hoger niveau protocollen . Vergeet niet , in deze gevallen de regel is om te houden van de LAN stroomafwaarts overgaan ; ene apparaat is een verbinding. Sluit nooit terug stroomopwaarts .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe het opzetten van een thuis…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Aan de slag met Network Magic 
·Hoe je Terminal Server Licensi…
·Hoe kan ik een Bluetooth- verb…
·Hoe te Kabels Drop Vanaf de zo…
·Wat heb ik nodig om mijn compu…
·Hoe vindt u uw LDAP- adres 
·Hoe Set Up Your Linksys WRT54G…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Problemen met een Trendnet TEW - 432BRP 
·Hoe kan ik een draadloze kaart te instal…
·Hoe te Zet Wi - Fi naar een Dell Desktop…
·Ethernet Problemen oplossen , Testing & …
·Hoe maak je een modem installeren op een…
·SSL Issues 
·Hoe te Formulieren - Based Authenticatio…
·Hoe te activeren Kaspersky Anti - Virus …
·Hoe maak je een Lotus Notes-ID 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com