Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik een Bluetooth- verbinding XPS Laptop naar een telefoon Bluetooth
Bluetooth , gecreëerd door de telecommunicatie- merk Ericsson in 1994 , is een innovatief software programma dat u in staat stelt om draadloos bestanden overzetten via een beveiligd lokaal radionetwerk tussen Bluetooth- elektrische apparaten die zijn gekoppeld samen . Bluetooth wordt gebruikt om bestanden tussen verschillende elektronische apparaten , zoals Dell XPS laptops en mobiele telefoons die Bluetooth- technologie te integreren delen . Als technologische vooruitgang , meer en meer elektronische apparaten worden geleverd met Bluetooth geïnstalleerd . Als dit niet op uw XPS- laptop of telefoon , het proces om de twee samen te installeren en geïnstalleerd kan eenvoudig zijn , maar lang . Instructies
Sluit een XPS-laptop en telefoon aan een Bluetooth- netwerk

Turn 1 op Bluetooth -functie van uw laptop door het openen van het menu 'Start' en open " Control Panel " uit het drop - down menu . Open " Printers en andere hardware " in het nieuwe venster en selecteer de optie " Bluetooth-apparaten " . Selecteer " Opties " en vervolgens " Detectie inschakelen " en " Bluetooth-apparaten mogen verbinding met deze computer . " Klik op " Apply " en vervolgens op "OK " om Bluetooth in te schakelen . Kopen van 2

Schakel Bluetooth -functie van uw telefoon op . Dit proces zal verschillen tussen de modellen telefoons , maar de Bluetooth-functie is waarschijnlijk gelegen in instellingen van de telefoon , gereedschap of Connectiviteit menu. Kies een optie gelijk aan " Enable " , " Connect " of " On " uit het menu . In dezelfde Bluetooth- menu moet er een optie waarmee u uw telefoon te noemen zijn. Ofwel veranderen of onthoud de huidige naam en selecteer een opdracht die gelijk is aan "OK . " Deze naam wordt gebruikt door uw laptop aan de desbetreffende Bluetooth-apparaat later lokaliseren .
3

Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" icoon , wat waarschijnlijk is gelegen op het bureaublad van uw laptop , en selecteer "System Preferences " uit het drop - down menu .
4

Selecteer " Computer Name " in het hoofdmenu , geef uw laptop een nieuwe naam of onthoud de huidige naam en selecteer " Change . " Deze naam wordt gebruikt door de telefoon naar de desbetreffende Bluetooth-apparaat later lokaliseren .
5

Ga terug naar het venster Bluetooth- apparaten in het Configuratiescherm op uw laptop en selecteer " Toevoegen " van het belangrijkste menu . Een venster met een titel vergelijkbaar met " Zet Bluetooth Device " zou automatisch moeten verschijnen .
6

Selecteer een opdracht die gelijk is aan " Apparaat wordt ingeschakeld en Zichtbaar " en klik op " Next " als u wordt gevraagd < br . >
7

Selecteer de naam van uw telefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten die verschijnt , selecteer " Next . "
8

Selecteer of u een handmatige of automatische wachtwoord in te voeren van het scherm sleutel opties en volg de instructies om succesvol te zijn het. Zodra het wachtwoord is toegevoegd , een bericht weergegeven op uw telefoon vraagt ​​u om een ​​wachtwoord toe te voegen .
9

Voer dezelfde sleutel in de daarvoor bestemde ruimte in het bericht op uw telefoon en selecteer " OK . " Als het eenmaal is geaccepteerd ( uw telefoon kan u vragen of een passende sleutel niet is ingevoerd ) , hebben uw XPS- laptop en de telefoon is aangesloten ( of "gekoppeld " ) op een lokaal Bluetooth-netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Local Admin wa…
·Hoe maak je een Cat5 Modular P…
·Waarom zou je naar Disable DNS…
·IPX -protocol 
·Onderdelen van een LAN netwerk…
·Linksys Wireless Print Server …
·Hoe maak ik een netwerk tussen…
·Hoe maak je een DHCP-client Ve…
·Hoe te installeren van een Cat…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Waarom heb ik Audio verliezen met Netfli…
·Hoe om uw draadloze netwerk signaal Verh…
·Hoe maak je verbinding een router om een…
·Hoe maak je verbinding een faxapparaat o…
·Hoe kan ik instellen Linksys Wireless N …
·Verschillen tussen Subdomeinen & Subdire…
·Hoe een Beschikbaar uitgaande poort zoek…
·Wat is een WEP-sleutel ? 
·Hoe maak je een Novell- netwerk Password…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com