Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe ver kan draadloos werken?
Draadloze technologieën spare computergebruikers de beperkingen en problemen van toting out stekkers en snoeren elke keer als ze willen toegang tot het internet . Echter , draadloze technologie is zo nuttig als het dichtstbijzijnde toegangspunt. Zoals elke broadcast technologie , hoe verder je van de zendantenne , zal het zwakker zijn draadloze signaal zijn. Het is nuttig om te weten over een aantal van de reeksen gemeen met de technologie . Normale Range

Het normale bereik van een residentiële draadloze modem ( een modem met een ingebouwde draadloze router ) is 150 voet , volgens de leveranciers van draadloze apparatuur zoals Time Warner Cable . Dat is meer dan genoeg te reiken naar elk punt in de meeste huizen aan te sluiten. In bedrijfsnetwerken en openbare instellingen , kunnen meer robuuste draadloze netwerken meestal oplopen tot ongeveer 300 voet , hoewel ze meestal zal worden uitgebreid met meerdere access points en repeaters . Een betere manier om ernaar te kijken is dat je waarschijnlijk nooit meer dan 300 meter van de dichtstbijzijnde antenne .
Beperkingen op Range

Tal voorwaarden
kan uw draadloze verminderen modem of nuttig bereik router door het absorberen van de signalen of door te interfereren met hen. Faraday kooien zal absorberen draadloze signalen . Alle metalen behuizing is een kooi van Faraday , dus je kan het moeilijk vinden om toegang te krijgen tot het internet in een lift en in bepaalde gebouwen . Zoals voor interferentie , andere elektronische apparaten die in hetzelfde frequentiebereik als het draadloze signaal , vaak 2,4 GHz , het kan verstoren . Microgolven zijn een gemeenschappelijke bron van problemen , net als enkele draadloze telefoons en baby radio monitor.
Range Extenders

Microsoft
heeft een aantal aanbevelingen voor het stimuleren van de bereik en de kwaliteit van uw draadloze signaal . In het geval van sommige draadloze modems en routers , kunt u de omnidirectionele antenne vervangen door een high-gain antenne die uitzendt in een enkele richting met een veel grotere kracht . U kunt de aankoop draadloze repeaters naar gebieden verbinden ver weg van het modem waar het signaal zwak is . Repeaters nemen in het signaal en versterken , dan stuur het nogmaals . Eenvoudiger aanbevelingen omvatten het opheffen van uw modem van de vloer , situering uit de buurt van metalen voorwerpen en muren , en het kanaal van uw draadloze bron te veranderen in een met minder interferentie .
Wireless Wide Area Networks

Als u verbinding maakt met het internet via een wireless wide area network , kunt u een signaal krijgt van veel verder weg , waardoor permanente internettoegang terwijl u onderweg bent . Dit helpt om afgelegen gebieden te koppelen aan het internet zonder leggen dure kabel , en is ook een zegen voor de pendelaars . WiMAX-netwerken hebben een bereik van maximaal 30 mijl . De meeste 3G- mobiele netwerken hebben een bereik van ongeveer 10 mijl . 4G-netwerken variëren, maar zijn over het algemeen beter dan 3G-netwerken , hoewel vanaf 2011 3G-netwerken zijn meer volwassen en hebben dus een groter bereik in termen van torens beschikbaar .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te delen OpenOffice op een…
·Hoe kan ik sneller Wi - Fi in …
·Hoe aan een andere computer ve…
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Hoe maak ik een HP3550 printer…
·Manieren om uw draadloze signa…
·Signaal Kenmerken in Data Comm…
·Wireless - G Card versus Bluet…
·Wat is WAP OTA ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Over VNC Servers 
·Hoe je IP- adressen te blokkeren met Pac…
·Hoe maak je muziek via een netwerk 
·Hoe Network XP Pro Met XP Home 
·Hoe upload ik meerdere foto's op Faceboo…
·Hoe te Turn Off the Network Magic Rappor…
·De geschiedenis van het World Wide Web o…
·Mijn Linksys Wireless Card maakt geen ve…
·Hoe een IP-adres verbergen in Windows XP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com