Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is WAP OTA ?
WAP is een afkorting voor Wireless Access Protocol , een formele set van regels voor het verzenden van documenten , zoals webpagina's , tussen computers en draagbare apparaten , zoals mobiele telefoons , via het mobiele netwerk . OTA staat voor Over The Air , een standaard voor dit type transmissie . WAP OTA , ook wel bekend als Push OTA protocol regelt de levering van web content van een WAP- server naar een WAP - enabled draagbaar apparaat . Push Proxy Gateway

WAP OTA , is op de inhoud naar een WAP - enabled draagbaar apparaat , bekend als een WAP- client , door een server die bekend staat als een Push Proxy Gateway ( PPG ) . De WAP OTA architectuur stelt PPG om inhoud naar de client asynchroon , of zonder het gebruik van vaste tijdsintervallen . De PPG verifieert en accepteert verzoeken van push -toepassingen , lokaliseert klanten en lost , of transformeert , hun adressen in hostnamen en stuurt push-berichten via de ether . De PPG initieert een proces dat bekend staat als " registratie " waarbij het ​​bepaalt de mogelijkheden en wensen van de klant waaraan het verbonden De PPG slaat deze informatie op voor later gebruik , zodat deze niet hoeft te worden verzonden over en weer .
Wireless Session Protocol

WAP OTA loopt over de Wireless Session Protocol ( WSP ) laag van de WAP protocol stack - de gelaagde set protocollen die werken , collectief , om netwerkfuncties te voorzien - en steunen zogenaamde verbinding - en verbindingsloze push . WAP OTA ondersteunt zowel veilige als onveilige communicatie , hoewel Wireless Transport Layer Security ( WTLS ) - de WAP- standaard met betrekking tot beveiliging - moet worden gebruikt voor beveiligde communicatie
Connection - oriented Push .

Connection - oriented push
vereist point - to- point verbindingen tussen de PPG en de klant , hoewel connectiviteit kan worden gedeeld WAP- applicaties die draaien op de client . Voordat een Transmission Control Protocol ( TCP ) -sessie kan worden gelegd tussen de PPG en de opdrachtgever , dient de opdrachtgever Internet Protocol ( IP ) -connectiviteit beschikken om het draadloze netwerk en het IP-adres - de numerieke code die uniek identificeert op het netwerk - - moet bekend zijn bij de PPG . WAP OTA in twee verschillende manieren bestaan ​​om een ​​TCP-verbinding tussen de client en PPG , zodat het willekeurig veel soorten mobiele netwerk gebruikt .
Verbindingsloze Push

verbindingsloze push , anderzijds , moet de client verzoeken van de PPG aanvaarden een poort van de Wireless Datagram Protocol ( WDP ) . WDP levert onafhankelijke entiteiten van de gegevens die bekend staat als datagrammen of pakketten over een draadloos netwerk . In tegenstelling tot andere protocollen , heeft WDP geen fouten die optreden tijdens gegevensoverdracht .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·WLAN 's voor Windows 
·Wat is de Sony WiFi-adapter ? 
·Nadelen van het draaien van ee…
·Hoe maak je een USB Wireless A…
·Hoe om te controleren een draa…
·Hoe te delen Wireless 
·Hoe kan ik een storing oplosse…
·Hoe maak je een parabolische r…
·Hoe kan ik een goedkope draadl…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe de WAP- Key Get on Draadloos interne…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe je DD - WRT Verwijder voor Linksys 
·Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 Gebruik And…
·Hoe internet de Packets 
·Wat is NOS Software ? 
·Hoe maak je een netwerkverbinding in Win…
·Hoe maak je een draadloze verbinding uns…
·De geschiedenis van Computer Networking 
·Hoe hebben meer dan een draadloze adapte…
·Hoe te kiezen Ethernet -kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com