Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een parabolische reflector Build
Indien u graag om de sterkte van uw Wi - Fi- signaal te versterken , kunt u een parabolische reflector voor uw omnidirectionele draadloze antenne te bouwen . Een parabolische reflector richt binnenkomende signalen bij het middelpunt , dat voorziet in de ruimte , in de voorkant van het gebogen materiaal . De reflector richt uitgaande signalen , die afkomstig zijn van het brandpunt in een richting loodrecht op de curve . Wanneer een ontvangende element en verzenden van de bron , zoals een WiFi -antenne , is gepositioneerd op een reflector 's brandpunt , wordt het signaal versterkt in de bepaalde richting , dat de reflector wordt gewezen . Grafiek van de parabool , en het opbouwen van een metalen parabolische reflector voor uw WiFi -antenne . Wat je
Grafiek papier nodig , 4 vierkantjes per inch
Potlood Pagina 2 stukken van dik karton , 5 cm in het vierkant
Snijplank
Stanleymes
Ruler
aluminium plaat metaal , 12 cm in het vierkant
Blikschaar
Huishoudelijke hechtcement
Werkhandschoenen
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereiding
1

Mark een centraal punt op het graph . Deze locatie zal de top van de parabool . Tel acht pleinen op van de vertex en markeer de curve brandpunt .

Plot een parabolische curve met een 2 - inch brandpunt op de grafiek papier 2 . Telt vier vierkanten aan de rechterkant van de vertex en een halve vierkante up . Markeer dit punt . Dit punt kan worden weergegeven als ( 4 , 1/2 ) , waarbij het ​​eerste getal is het horizontale coördinaat en het tweede getal is het verticale coördinaat . Markeer een tweede punt zes vierkanten van het recht van de vertex en een vierkant , of bij de coördinaat ( 6 , 1 ) . Mark Aanvullende punten ( 8 , 2 ) , ( 10 , 3 ) , ( 12 , 4 1/2 ) , ( 14 , 6) en (16 , 8 ) .
3

Voer deze procedure uit om punten aan de linkerkant van de vertex , spiegelen de punten aan de rechterkant markeren . Markeer het eerste punt , vier pleinen van de linkerkant van de vertex en een halve vierkante up . Dit punt kan worden weergegeven als ( -4 , 1/2 ) . Mark Aanvullende punten ( -6 , 1 ) , ( -8 , 2 ) , ( -10 , 3 ) , ( -12 , 4 1/2 ) , ( -14 , 6) en ( -16 , 8 ) . < br > Goedkope 4

Verbind de punten bij elkaar in een kom - vormige curve die naar boven opent vormen. Verbind de punten met licht gebogen lijnen op een vlot getekende parabool .
Assembly
5

vormen Leg de grafiek papier boven op de kartonnen plein . Midden de parabool over de karton . Prik een gat , met een potlood , door het papier , en in het karton in het brandpunt merk . Teken de curve met behulp van een potlood . Drukt het potlood stevig in het ruitjespapier om een inkeping van de curve in het karton eronder vertrekken .

Plaats 6 een vierkant van karton op een snijplank . Poke het potlood volledig door karton in het brandpunt merk . Knip de bocht inkeping in het karton met behulp van een mes . Snijd de curve van het tweede vierkant van karton met een mes , met de eerste curve karton als een matrijs . Poke een identieke brandpunt gat door het tweede stuk karton .

Maatregel 7 de hoogte van uw WiFi -antenne . Meet en verkort het plaatmetaal plein een breedte gelijk aan de hoogte van de antenne .

Positie 8 een uiteinde van de metalen rechthoek aan een uiteinde van de kartonnen curve . Buig het plaatwerk rond de bocht , en markeer de plaats van de andere kant curve op het metaal . Snijd het plaatwerk om deze lengte met behulp van een blikschaar .
9

Vouw het brandpunt gaten in het karton bochten om de dikte van uw Wi-Fi -antenne past .
10

Buig het plaatwerk rond de kartonnen bochten , en zet het metaal om de bochten met een lijm cement. De kartonnen bochten moeten gelijk worden verdeeld over de hoogte van het plaatwerk .

Dia 11 van de parabolische reflector over uw WiFi -antenne . Plaats de reflector tegenover de signaalbron richting .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe Set Up Wireless E 
·Hoe uw draadloze Build for Ent…
·Wat doet WEP op Wi - Fi- Mean …
·Hoe het opzetten van een DMZ L…
·Bluetooth draadloze technologi…
·Hoe je Wireless Secure maken 
·Hoe om uw draadloze netwerk ui…
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Mobiliteit in een Wireless LAN 
·Hoe te People's IP op MSN Zoek 
·Hoe te verbinden Twee Cat 5E kabels 
·Hoe het opzetten van een momentopname we…
·Draadloze communicatie apparaten gebruik…
·Hoe om Zet uw 3G- kaart in een Wi - Fi- …
·Hoe Network Congestion beïnvloedt Produ…
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe maak je een computer in een Server 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com