Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe Network Congestion beïnvloedt Productiviteit
Met ingang van 2010 , bedrijven en andere organisaties steeds meer gebruik van computernetwerken te vinden , verwerken , verzenden en ontvangen van data . Bijvoorbeeld , kan een politieagent het internet gebruiken om toegang te krijgen tot een regering online database of zakenlieden kunnen een chat-client gebruiken in plaats van bellen naar een vergaderschema bevestigen. Wanneer gegevens worden verstopt op een netwerk , de productiviteit daalt --- bijgevolg werkgevers krachtdadig in te zetten om dit probleem te voorkomen . Netwerk Congestie Defined

Volgens The Linux Information Project ( Linfo ) , elk apparaat op een netwerk heeft een beperkte hoeveelheid geheugen voor het opslaan van de gegevens die over het netwerk . Als de hoeveelheid gegevens in het netwerk overdreven , de "extra" gegevens het geheugen niet kan worden verwerkt moet worden opnieuw verzonden . Overbezet netwerk , dus , is een vorm van gegevensverlies . Technici beschrijven dit fenomeen als een " bottleneck " alleen door een beperkt aantal datapakketten worden verwerkt in vergelijking met alle verzonden pakketten , en omdat het aantal datapakketten netwerkapparaten kan opslaan ( dat wil zeggen , de " open" of " dicht " het netwerkpad ) kan worden gecontroleerd door middel van firewalls en andere technieken .
Time en Projecten

Wanneer een netwerk overbelast is , moet netwerkgebruikers wachten voor langere tijd voor hun netwerk taken te voltooien . Dit betekent dat gebruikers niet kunnen voltooien zo veel werk als ze konden , indien alle van de datapakketten werden bij de eerste poging verwerkt .
Financiën

Productiviteit
kosten omhoog gaan wanneer netwerken overbelast zijn omdat werknemers moeten zetten in meer manuren om hun werk te voltooien . Zelfs als het management in staat is om termijnen te verlengen en daarmee een toename van de reguliere personeel uren te vermijden , kan het management geld dat zou zijn gegaan om het project materialen en arbeid
Frustratie besteden aan technische ondersteuning om het fileprobleem op te lossen.

Wanneer netwerken zijn overbelast , kunnen netwerkgebruikers worden gefrustreerd door hun onvermogen om te gaan met hun taak . Dell , een toonaangevende fabrikant van computer en netwerken bedrijf , wijst erop dat de productiviteit keldert wanneer frustratie mounts in relatie tot het netwerk congestie . CJ Ho , emeritus hoogleraar psychologie aan de universiteit van Tampa , heeft gemeld dat de intellectuele productiviteit kan afnemen als het ego van een persoon wordt bedreigd door een frustrerende ervaring . Onder deze theorie , een aantal netwerkgebruikers onbewust kunnen hun frustratie over het netwerk congestie associëren met hun gevoel van eigenwaarde , gericht op hun negatieve gevoelens in plaats van de taak bij de hand .
Oplossingen

Volgens netwerkbeheerder David Davis , je ofwel kunnen gebruikers stoppen met het verzenden van de grote hoeveelheden gegevens in de eerste plaats , of u kunt de gegevens controleren via verschillende netwerktechnieken . Als u ervoor kiest om het te stoppen , uw mogelijkheden zijn om een access control list te gebruiken of om de gegevensbron te beëindigen . Als u de gegevens op het netwerk mogelijk te maken, kunt u de bandbreedte , het uitvoeren van een quality of service ( QoS ) -test om erachter te komen wat voor soort gegevens is het creëren van problemen , of comprimeren van de gegevens .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Step - by - Step Homecoming Ka…
·Hoe laag Internet Fix QOS 
·Nadelen van Windows PowerShell…
·Office Communicator Command Li…
·Hoe de NetBus Server op een ex…
·Hoe Computer Recovery Start In…
·Fundamentele Computer Networki…
·Soorten Network Hardware 
·Hoe te Fiber Optics Splice Sam…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een VLAN Extend Across Gerou…
·Hoe kan ik van het internet opslaan een …
·Hoe uw draadloze kanaal Bepaal 
·Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Creëre…
·Hoe kan ik volledige Diagnostiek van mij…
·Hoe kan ik een FTP-site opzetten op een …
·Hoe naar een andere computer bekijken in…
·Hoe u Windows VPN -software compressie u…
·Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com