Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Fundamentele Computer Networking Tutorial
Computer netwerken is het schijnbaar eenvoudige proces waardoor meer dan een computer te communiceren onderling . Al is dit een zeer diepgaand gebied met veel verschillende protocollen voor de communicatie- en hardware-apparaten om deze communicatie te vergemakkelijken , is er een algemene onderliggend ontwerp tot computernetwerken . Het is dit algemeen overzicht dat alle computergebruikers moeten vertrouwd zijn met te zorgen voor eenvoudigere netwerking taken binnen hun huis of bedrijf . Netwerktopologie

Het algemene concept achter de computer netwerken is om de communicatie tussen twee computers over een afstand te vergemakkelijken . De meest fundamentele voorstelling van dit concept kan worden waargenomen door simpelweg het aansluiten van twee computers met elkaar door middel van een schakelaar met ethernet kabel . In deze topologie , de computer die informatie verstuurt over het netwerk is de host . De host stuurt deze informatie digitaal over de ethernet -kabel naar de schakelaar . De schakelaar constateert dan die van de poorten van de computer ontvangt , de klant is verbonden en stuurt de gegevens voor die specifieke computer . Hoewel dit proces is eenvoudig met slechts twee computers , in onze moderne tijd zijn er honderden miljarden computers verbonden via hetzelfde netwerk topologie .
Netwerkhardware

Het meest basisstuk van netwerkapparatuur is de schakelaar . Een schakelaar fungeert als een centrale hub voor meerdere computersystemen te verbinden. Dat de switch verbindt netwerkinformatie de juiste computer zoals gedefinieerd door de gastheer . Ethernet -kabel is de leiding waarmee informatie wordt verstuurd tussen computers en netwerkapparatuur zoals switches . Hoewel deze taken ook draadloos kan worden uitgevoerd over korte afstanden . Binnen de computer zelf is er een geïnstalleerde network interface card of controller moet zijn . De netwerkinterfacekaart biedt een Ethernet -bekabeling -poort voor aansluiting op andere netwerkapparatuur . Deze kaart ook codeert en decodeert het netwerkverkeer wordt zowel ontvangen en verzonden .
Wireless Networking

Onlangs is veel zuiniger en technologisch beschikbaar voor draadloze produceren is geworden netwerkprotocollen . Draadloze netwerken niet het gebruik van Ethernet-kabel niet nodig maar het maakt gebruik van radiogolven om gegevens te verzenden en te ontvangen . Draadloze netwerken zorgt voor een veel grotere mate van mobiliteit voor computergebruikers . Draadloze netwerken, is echter niet een volledige vervanging voor de ethernet standaard als zijn snelheden en afstanden zijn veel lager dan die van de bekabelde tegenhangers .
Functies en Snelheden van Networking

Terwijl netwerken kunnen dienen als een fundamentele communicatie- architectuur voor het verzenden en ontvangen van data over grote afstanden , het is geenszins beperkt tot alleen dat. Bijvoorbeeld , gezien de steeds toenemende snelheden verkrijgbaar door netwerkarchitecturen is het mogelijk geworden om niet alleen computers, maar individuele computers op het netwerk naar andere afzonderlijke apparaten . Onlangs toepassingen zoals het maken van printers en zelfs standalone harde schijven aan te sluiten door middel van netwerken communicatie in plaats van directe computer communicatie zoals SATA of USB

mogelijk zijn geworden .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Het belang van de TTL in een P…
·Hoe maak je een Fiber Switch c…
·Hoe E-mail samenvoegen 
·Kenmerken van Connection - Ori…
·Hoe maak je een open poort op …
·De voordelen van Enterprise Sy…
·Hoe maak je een Terminal Serve…
·Hoe te Cache over meerdere ser…
·Hoe te Helpers In controller T…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe te Broadcom Ethernet Drivers Update 
·Hoe om te controleren Netwerk Internet b…
·Hoe controleert de Quality of Service vo…
·Hoe kan ik een antenne te maken met No F…
·Hoe om te weten hoeveel subnetten zijn N…
·Maak je eigen ISP 
·Hoe te TraceRoute resultaten interpreter…
·Hoe te verbinden 2 computers aan DSL Int…
·PC naar PC Video Phone Dienst 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com