Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Het belang van de TTL in een Ping
Ping is een bekend netwerk hulpprogramma beschikbaar op elke computer met een netwerkverbinding heeft . Elke computer aangesloten op het internet heeft een netwerkaansluiting . Iedereen bereiken van deze site kunnen gebruiken ping . Het ping commando geeft zeer weinig informatie , maar de weinige feiten geeft zijn de essentiële gegevens die elke netwerkbeheerder nodig heeft . " Tijd om te leven ' is geschreven als TTL in ping output. Time to Live

De TTL -nummer in een ping verslag is een verwarrend getal , want het heeft niets te maken met de tijd . Het rapporteert een factor in het IP-pakket structuur die het aantal hops het pakket mag passeren voordat het wordt geacht buiten gebruik beperkt . Dus " de tijd om te leven " betekent eigenlijk " maximale aantal links . ' Om te begrijpen wat dit betekent is het nodig om wat systemen ping exploits begrijpen .
Internet Protocol

tijd om te leven is een veld in een datapakket . Een datapakket is een data structuur die in zijn lichaam en administratieve gegevens in een kop op de voorzijde van het lichaam bevat . Ping rapporten over de reacties van het Internet Control Message Protocol . ICMP bestaat alleen omdat het Internet Protocol heeft geen foutafhandeling procedures . ICMP presteert foutenrapportering namens de Internet Protocol . In de reguliere internet communicatie , het Internet Protocol ontvangt een pakket van een hogere protocol . Een pakket is een segment van data met informatie over de voorzijde . IP stelt zijn eigen kop op de voorzijde van de koppen op de verpakking . Het IP- header is vooral bezig met het aanpakken en bevat het IP-adres van de broncomputer en de doelcomputer . Een van de velden in de IP-header is TTL .
Gebruik

Elke router die krijgt een IP-pakket afnemen de TTL met een. Als de TTL nul bereikt , laat de router het pakket . Routers niet terug te rapporteren aan de oorspronkelijke computer via het Internet Protocol . Zij maken gebruik van het ICMP . Een van de ICMP- foutmeldingen is dat TTL verlopen . Hoewel Ping is een gebruikersinterface voor het ICMP , heeft het zeer beperkte rapportage functies . Als een pakket is mislukt omdat TTL verlopen , zal ICMP dit feit rapporteren terug naar de afzender , maar als het versturen van toepassing is ping , is de reden vervaldatum niet laten zien in de uitvoer van het programma . Het TTL getal is de instelling van het netwerk van waaruit de ping-opdracht is verzonden , zodat het hetzelfde voor alle ping- verzoeken van alle computers in dat netwerk zal zijn .
Overige Ping gegevens
< br >

De TTL- nummer is niet nuttig . Het toont alleen het huidige netwerk instelling voor TTL en de netwerkbeheerder kan die informatie elders te vinden . Er keren tijd is het belangrijkste feit dat interesseert gebruikers van ping . De volgende belangrijkste feit is packet loss . De snelheid van antwoord geeft de snelheid van het netwerk en de snelheid van packet loss geeft de status van alle koppelingen tussen de zender en de ontvanger .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Soorten Computer Networking Ap…
·Wat is 3G Service? 
·Definitie van een Client Serve…
·ANSI Cable Certification Stand…
·Hoe maak je een DNS configurer…
·Management Informatie Systemen…
·Hoe maak je een harde schijf K…
·Wat is het blokkeren van IO ? 
·Wat zijn RAS en NDIS ? 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Opvang voor een interne AirCard V…
·Hoe maak je een draadloze hotspot creër…
·Hoe maak je een fotokopieerapparaat netw…
·Hoe een Computer Network Hub Kies 
·Hoe maak je een CGI- Bypass Proxy gebrui…
·Mijn Dynex Wireless Modem Houdt loskoppe…
·Hoe kan ik een SSL Poort configureren 
·Hoe om gegevens op een andere harde schi…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless G Plus MI…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com