Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mijn Dynex Wireless Modem Houdt loskoppelen Wanneer het signaal sterk is
Met behulp van een Dynex draadloze modem of router geeft u de mogelijkheid om computers en andere apparaten verbinding maken met internet vanaf elke plek in uw huis, maar het leidt soms tot problemen met de verbinding . Zwakke signalen kunnen leiden tot de verbinding verbreekt , maar soms is je verbinding kan dalen , zelfs wanneer het signaal lijkt sterk en is er geen duidelijke bron voor de onderbreking . Een paar eenvoudige stappen voor probleemoplossing kan u helpen de oorzaak van het probleem te identificeren en connectiviteit te herstellen . Channel Interference

WiFi-routers
gebruik maken van een aantal kanalen om te communiceren met computers en draagbare apparaten . Afhankelijk van de specifieke draadloze technologie gaat, kan je maar liefst 14 kanalen om uit te kiezen , maar veel fabrikanten het schip al hun hardware ingesteld op een vooraf ingestelde zender . Als er andere draadloze apparaten in uw omgeving , kunnen hun storingen op het kanaal worden waardoor het disconnect probleem . U kunt wijzigen welke kanalen uw modem kan gebruiken door deze in de configuratie-opties .
Milieu Interferentie

Wi - Fi-apparaten
communiceren over de 2,4 GHz-band , een spectrum gedeeld door een aantal elektronische apparaten . In het bijzonder , draadloze telefoons en auto-alarmen zenden signalen over deze band , en hun interferentie kan veroorzaken het disconnect probleem . Bovendien magnetrons stak een aanzienlijke hoeveelheid elektronische ruis wanneer gebruikt , genoeg om elke communicatie verstoren . Als u ontdekt dat uw verbinding problemen komen voort uit andere elektronische apparaten , kunnen ze het verplaatsen van uw modem herstel van de normale functies .
Network Discovery

Als u bent die problemen hebben met een draagbaar elektronisch apparaat los te koppelen van uw Wi - Fi-netwerk , kan het een probleem met de ontdekking functie netwerk. Veel apparaten zijn software die automatisch doorzoekt de omringende ether voor Wi - Fi-signalen , waardoor automatische detectie van draadloze netwerken . Helaas , in sommige gevallen kan dit automatische detectie vertraging of de verbinding verbreekt , vooral in situaties waar er vele zijn in de onmiddellijke omgeving . Als uw verbinding lijkt te falen op regelmatige tijdstippen , kan het samenvallen met het apparaat automatische Wi - Fi scan . Controleer uw handleiding voor instructies over hoe u uw apparaat te schakelen naar handmatige configuratie en voer uw netwerk informatie rechtstreeks aan dit probleem te verhelpen .
Router Overload

In sommige gevallen , uw modem in staat zijn om de aansluiting te behouden met draadloze apparaten , terwijl de internetverbinding uitvalt tussenpozen . Een veel voorkomende bron van dit probleem is file-sharing software of andere programma's die grote aantallen connecties tegelijk te openen . De standaardconfiguratie van dit soort programma's kan hen in staat stellen om genoeg verbindingen met uw modem overweldigen te openen , waardoor het zijn verbinding verliest met de ISP en reset . Als uw verbinding verbreekt gebeuren wanneer je een van deze programma's draaien , het verminderen van het aantal totale verbindingen in configuratie opties van de software kan het probleem te verlichten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik Fix My Computer Con…
·Heeft Bluetooth straling uitze…
·Toegang krijgen tot een Mac Vi…
·Hoe te gebruiken Wi - Fi voor …
·Hoe te bekijken van de draadlo…
·Hoe maak je een WiFi -antenne …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te vinden of een Desktop N…
·Hoe maak je verbinding een D -…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
·Wat is een SSDP Port ? 
·Hoe te gebruiken Dial - Up met een MacBo…
·Hoe een Internet Network Setup 
·Eigenschappen van een Qwest 2Wire 827 Wi…
·EAP Communication Protocols 
·Nadeel en voordelen van Netwerk Computer…
·Hoe maak je een Passief Ethernet Hub Bui…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless - N route…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com