Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Heeft Bluetooth straling uitzenden ?
Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie die het mogelijk maakt mobiele telefoons , headsets en andere apparaten met elkaar te verbinden , over een bereik van ongeveer 30 meter , met behulp van radiofrequente signalen . Per definitie Bluetooth apparaten straling uitzenden , maar ze zijn ontworpen om het stralingsvermogen beperken tot die werkelijk nodig voor de communicatie . Niet- Ioniserende Straling

Bluetooth-apparaten
geven een soort straling bekend als niet - ioniserende straling , meestal bij frequenties tussen 1 en 2,5 gigahertz . Niet - ioniserende straling straling met voldoende energie veroorzaken atomen trillen of bewegen , maar niet genoeg om negatief geladen deeltjes genaamd remove " elektronen . " Als zodanig , de gezondheidsrisico's van Bluetooth-apparaten zijn minimaal , zeker in vergelijking met andere , meer krachtige bronnen van straling , zoals mobiele telefoons .
Specific Absorption Rate

de straling van een mobiele telefoon kan worden uitgedrukt als de specifieke absorptie , gemeten in watt per kilogram , waarbij de hoeveelheid straling die lichaamsweefsels meet . De Federal Communications Commission is bepaald dat elk cellulaire met de SAR bovenstaande 1.6W/kg niet kan worden verkocht in de Verenigde Staten . Ter vergelijking , een typische Bluetooth-apparaat heeft een SAR-waarde van rond 0.001W/kg . In feite is de hoeveelheid straling van Bluetooth-apparaten is meestal zo laag dat een SAR-waarde hoeft niet te worden gemeten en gerapporteerd , volgens de FCC- voorschriften .
Bluetooth Classes < br >

Bluetooth
kan worden onderverdeeld in drie klassen , die bekend staat als klasse 1 , klasse 2 en klasse 3 , met betrekking tot de maximale zendvermogen . Klasse 1 apparaten zijn de meest krachtige , en maximale zendvermogen van 100 mW en een bereik van 300 meter. Klasse 2 inrichtingen , die het meest populaire mobiele inrichtingen omvatten , zwakker , en maximale zendvermogen van 2,5 milliwatt en een straal van 30 voet . Klasse 3 apparaten nog zwakker , en maximale zendvermogen van 1 milliwatt en een reeks van minder dan 30 voet . Hoe krachtiger de Bluetooth-zender , en hoe dichter je nabijheid van het, hoe hoger het niveau van de straling waaraan u wordt blootgesteld .
Voorzorgsmaatregelen

Als u gebruik maken van een Bluetooth -apparaat , zoals een Bluetooth-headset , in de onmiddellijke nabijheid van je lichaam , in gedachten houden dat sommige apparaten uitstoten continue , zij het low - level , radiofrequente straling , terwijl ze worden gedragen . Als u zich zorgen over de gezondheidseffecten van radiofrequente straling , schakelt de headset van oor tot oor op een regelmatige basis en neem het uit wanneer u de telefoon niet gebruikt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een Wireless Gamin…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·How to Set Up een 2Wire Gatewa…
·Verbinding maken met draadloos…
·Hoe kan ik een Atheros Wireles…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe het opzetten van draadloos…
·Draadloze communicatietechnolo…
  Related Articles
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Hoe goed werkt een draadloze router werk…
Wat betekent Wireless Mean ? 
Xlink Bluetooth Problemen 
Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
Waarom wordt mijn draadloze router Werk …
Heeft Wireless Router beveiliging Affect…
Hoe werkt een WiFi Uitzender krijg je ee…
  Netwerken Articles
·Wat zijn FTP Downloads ? 
·De FastTrack protocol 
·Hoe maak je een browser configureren om …
·Hoe te openen een Home Computer Webcam V…
·Hoe je Apache 2 opnieuw installeren 
·Verschillen tussen archiveren en delen o…
·Hoe de DNS delegatie Test 
·Hoe maak je een VLAN voor Force10 Creër…
·Hoe maak je een Cat5 kabel verwijderen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com