Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Welke beveiligingsinstellingen moet ik gebruiken voor een Business Router ?
Naarmate meer bedrijven gebruik maken van draadloze routers voor datanetwerken , moeten ondernemers een toenemende mate van aandacht te besteden aan draadloze beveiliging van gegevens. De meeste draadloze routers bieden een vorm van beveiliging , maar ondernemers die behoefte hebben om gevoelige of geheime informatie te beschermen moet de meest geavanceerde beveiliging instellen van het apparaat ondersteunt kiezen . WPA

Draadloze routers
ondersteunen doorgaans een bereik van beveiligingsinstellingen met verschillende niveaus van encryptie . Hoewel de bedrade gelijkwaardige bescherming , of WEP , beveiliging instelling biedt een niveau van encryptie geschikt voor veel thuisgebruikers , de informatietechnologie organisatie InformIT suggereert dat zakelijke gebruikers upgraden naar de Wi - Fi Protected Access , of WPA , instellen . Volgens InformIT , schakelt WPA draadloze beveiliging willekeurig tussen triljoenen encryptiesleutels om de kans op inbraak te verminderen . Bovendien , enterprise - level WPA op sommige routers ondersteunt authenticatie van de gebruiker , waardoor ondernemers de mogelijkheid om elke gebruiker een unieke gebruikersnaam en wachtwoord voor een extra beveiligingslaag toe te wijzen .
SSID Beveiliging
< br >

standaard , vele routers automatisch uitzending van het apparaat service set identifier , of SSID . Dit label identificeert de router op naam, zodat gebruikers snel onderscheid te maken tussen Wi - Fi-signalen die afkomstig zijn van verschillende bronnen . De computer netwerkorganisatie Network vereffenaars merkt dat routers die hun SSID niet uitzenden niet kan worden weergegeven als een beschikbare aansluitmogelijkheid voor casual gebruikers en geautoriseerde gebruikers moeten specifiek voer de juiste SSID om verbinding met het netwerk . Gebruikers die niet weet wat de SSID zal geen verbinding te blijven , en dit onvermogen kan helpen afschrikken onbevoegde toegang .
Maak Access Tijdelijke

In veel gevallen , ondernemers die geven de gasten een wachtwoord om toegang te krijgen tot het draadloze netwerk moet regelmatig het wachtwoord te wijzigen of waarmee gebruikers permanent toegang tot het netwerk . Als oplossing voor dit raadsel , sommige routers ondersteunen tijdelijke draadloze verbindingen waarmee gebruikers met gasten wachtwoord om verbinding slechts een keer . De computer tijdschrift " PC World " merkt op dat sommige router fabrikanten bieden deze instelling onder namen zoals tijdelijke draadloze toegang of hotel -modus , en sommige apparaten zelfs gastgebruikers beperken van de toegang tot netwerkbronnen , zoals printers en opslagmedia .
Overwegingen

Ondanks de vele beveiligingsopties beschikbaar
, de uitzending aard van draadloze netwerken vormt een veiligheidsrisico voor ondernemers beschermen van gevoelige informatie . " PC World " adviseert ondernemers bij te blijven met fabrikant updates te zorgen voor de draadloze router handhaaft de nieuwste firmwareversie , zoals nieuwe firmware releases geïdentificeerd veiligheidslekken kunnen patchen . Ondernemers met een extreem gevoelige gegevens kunnen ook wensen om extra voorzorgsmaatregelen, zoals toegang op basis van de individuele media access control , of MAC , adres van het apparaat van elke gebruiker of het uitvoeren van periodieke evaluaties van de toegang logs om ongeoorloofde toegang te identificeren en te beperken beperken nemen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Verizon Broadb…
·Hoe je automatisch verbinding …
·Hoe kan ik mijn buren blokkere…
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
·Hoe te Antenne Gum Wrappers ma…
·Hoe maak je een Belair 200 geb…
·Compatibiliteitsproblemen met …
·Hoe om te ontdekken wat uw NET…
·Hoe maak je een draadloos sign…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Breid Afstand mijn draadloze …
·Hoe je Wireless Network Security Verande…
·Hoe kan ik uitbreiden van de draadloze d…
·Hoe maak je verbinding een LinkSys WRT35…
·Hoe te verbinden Mijn Wireless Laptop na…
·Hoe maak je een PowerShell scripts vanui…
·Wat betekent . Ac Mean op een adresbalk …
·Hoe te downloaden & Play DVD Zeefinstall…
·Hoe maak je een Slideshow embedden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com