Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
WLAN 's voor Windows
Een WLAN is een draadloos lokaal netwerk . Draadloze communicatie kunnen betrekken mobiele telefoons of pc's die niet van een fysieke verbinding met een netwerk hebben . Een draadloze verbinding maakt gebruik van toegangspunten ( locaties die kunnen oppikken en doorgeven van een draadloos signaal ) en beveiligingsprotocollen , die blijven communicatie beveiligen en te voorkomen dat per ongeluk of opzettelijk ontdekking van de inhoud van een gesprek . Wireless tools zijn programma's die draadloze communicatie te vergemakkelijken , inclusief het leveren van diagnostische hulp . Kismet
Kismet kan gegevens over een draadloos netwerk te voorzien .

Kismet is een draadloze sniffer . Het identificeert draadloze netwerken door passief te snuiven , of lezen , de inhoud , en het kan verborgen ( niet-zendende ) netwerken bloot te leggen als ze in gebruik zijn .

Kismet
is ook een netwerk detector . Het kan een netwerk IP informatieblok ( dit zijn de Internet Protocol nummers die een netwerkadres identificeren ) detecteren door te kijken naar verschillende netwerk transmissieprotocollen . Het kan achterhalen hoe het netwerk is rijdend verkeer en informatie . Het kan plotten gedetecteerde netwerken en produceren naar schatting varieert op gedownloade kaarten .

Hackers
zijn gekend om deze tool te gebruiken voor wardriving ( rondrijden in een auto op zoek naar open en bloot netwerken waaruit om informatie te stelen ) . < Br >
Netstumbler
Met Netstumbler , kunt u in kaart brengen van uw eigen draadloze

Netstumbler netwerk is een Windows- tool bekend voor het vinden van open draadloos access points en draadloze LAN's . Het kan controleren of u een netwerk hebt opgebouwd volgens de door u gepland , want het biedt tools voor site surveys en het vinden en in kaart brengen WLAN- installaties . Zo , het is ook behulpzaam bij het vinden locaties met een slechte dekking in het WLAN .

Bovendien, als er storingen in uw draadloze netwerk , kan het u helpen een schurkenstaat netwerk dat het probleem veroorzaakt , evenals sporen detecteren van rogue access points .

NetStumbler
is een vrij beschikbaar te downloaden programma .
AirMagnet
AirMagnet is een een van de meest complete diagnostische WiFi tools beschikbaar .

AirMagnet WiFi Analyzer is een tool voor mobiele controle en troubleshooting van de Wi - Fi-netwerken . Als WiFi beheerders vermoeden dat ze bedreigingen van de veiligheid en andere draadloze netwerk kwetsbaarheden , dit programma zal hen helpen te bepalen wat ze zijn .

AirMagnet
is een suite van WLAN- diagnostische hulpmiddelen waarmee netwerkbeheerders om tientallen gemeenschappelijke draadloze testen en diagnosticeren problemen met de prestaties , waaronder apparaat conflicten , connectiviteit en doorvoer problemen en signaal problemen . Het biedt ook een overzicht van alle WiFi-apparaten in het netwerk .
P Dit is een commercieel product en biedt meer tools dan gratis opties , met inbegrip van rapportage tools en een frame en verkeer signaal analyzer die statistieken op elk apparaat kan voorzien in het systeem .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·MacBook SSID niet uitzendt 
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe Network Twee Wireless Comp…
·Hoe Maak een draadloos compute…
·DIY : WiFi USB Antenne Van Sat…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe je je router en draadloze …
·Hoe te verbinden met een Links…
·Hoe maak je een Wi-Fi interne …
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe te Log in op Mijn Ativa Router 
·Hoe te openen Linksys Port 443 
·Kan het internet toegankelijk zijn zonde…
·Endpoint Firewall Rules 
·Glasvezelkabel Gebruikt 
·Hoe te activeren LCR 
·Hoe vindt Firmware Mijn Modem 's 
·Hoe te Semi - Rigid Kabels Buig 
·Hoe te verbinden met het internet met ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com